MIKI NIJE VIŠE PČELAR IZ KUPINOVA! Đuričić ima novo HIT ZANIMANJE, a evo šta kažu njegove komšije!

Izvor: 011vodič.com, 31.Okt.2019, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIKI NIJE VIŠE PČELAR IZ KUPINOVA! Đuričić ima novo HIT ZANIMANJE, a evo šta kažu njegove komšije!

Miki je vreme pritvora odslužio da renovira kuću, a u dvorišti pored Žute ima i većeg psa koju je čuvar. Đuričić je sa prozora mrzovoljno dobacivao novinarskoj ekipi:
– Nemam više šta da pričam za medije, prestao sam sa rijalitijima, sada se bavim poljoprivredom. Kupio sam svinje, mangulice, ništa drugo me ne zanima. Šta ima da se intervjuiše jedan Miki iz Kupinova, šta nekoga briga šta ja radim – vikao je Miki, tvrdeći da ga ne zanima popularnost, iako je bio u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << nekoliko rijalitija, a onda je o njemu progovorio i njegov komšija iako je Miki sa prozora vikao na njega da ništa ne govori.
– Znam ga od rođenja, ljuljao sam ga u kolevci. Ume da plane, ali nije nasilan. Sada vodi mirniji život nego ranije, posvetio se domaćinstvu. Nabavio je svinje i gaji ih –  rekao je ovaj komšija uprkos Mikijevoj molbi da ne govori ništa sedmoj sili.
Meštani kažu da Miki poštuje kaznu, ali i da ima predviđeno vreme da izađe do centra Kupinova. Lokalni prodavac sladoleda mu na biciklu donosi poslasticu, a on je preuzima preko kapije.

Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.