Izvor: Radio 021, 28.Feb.2021, 17:14

Radnici "Vode Vojvodine" i pčelari sutra sade 5.000 sadnica bagrema kod Velikog bačkog kanala

Zaposleni u preduzeću "Vode Vojvodine" će sutra, 1. marta u opštini Kula zasaditi 5.000 novih sadnica bagrema.

Sadnja bagrema planirana je u okviru redovnog godišnjeg pošumljavanja, a realizovaće se na desnoj obali Velikog bačkog kanala, od Pontonskog mosta nizvodno ka Vrbasu.

Uz "Vode Vojvodine", u ovoj akciji učestvovaće i pčelarska društva iz Kule i Sivca.

Za celu 2021. godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u planu je da se u Vojvodini zasadi 170.000 sadnica bagrema, topole i vrbe na ukupnoj površini od 80 hektara. Pored ovoga, ovo vodoprivredno preduzeće doniraće sadnice svakoj lokalnoj samoupravi koja za to iskaže interesovanje.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Sadnja 5.000 bagrema u Kuli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2021

Zaposleni u JVP “Vode Vojvodine” će sutra u 14 časova, u opštini Kula, zasaditi 5.000 novih sadnica bagrema...Sadnja bagrema planirana je u okviru redovnog godišnjeg pošumljavanja, a realizovaće se na desnoj obali Velikog Bačkog kanala od Pontonskog mosta nizvodno ka Vrbasu...Uz JVP “Vode...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.