Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Apr.2013, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maska od meda i cimeta

Svi sastojci koje ćete upotrebiti za pravljenje ove maske za lice imaju važnu ulogu. Soda bikarbona doprinijeće lakšem uklanjanju mrtvih ćelija. Med prirodno hidrira kožu, bogat je antioksidansima i ima antibakterijsko dejstvo. Vitamin E je takođe antioksidans koji štiti i obnavlja kožu. Cimet će je ugrijati, pa će lice biti svježe. Zapravo, cimet će doprinijeti boljem snabdijevanju krvi kiseonikom, uslijed čega se koža oslobađa od toksina i bakterija i dobija zdravu, rumenu boju i sjaj. Potrebno je: 3 kašike sode bikarbone, kašičica meda, 3-4 kapsule vitamina E (istisnite ulje iz kapsula), 3-4 kašičice mlijeka (može i voda), 1/4 Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/moda-ljepota/maska-od-meda-i-cimeta.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Čisti i obnavlja: Maska sa cimetom za sjajnu kožu

Izvor: S media, 17.Apr.2013, 08:53

Cimet će doprineti boljem snabdevanju krvi kiseonikom, pa se koža oslobađa od toksina i bakterija i dobija zdravu, rumenu boju i svežinu.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.