Dr Jasmina Peev: Prava pitanja kriznom štabu koji je kriminalniji od Velje Nevolje i sprečavanje AV da kidnapuje šok i okrene ga na pogrešnu stranu

Izvor: KMnovine.com, 02.Mar.2021, 09:31

Dr Jasmina Peev: Prava pitanja ''kriznom štabu'' koji je kriminalniji od Velje Nevolje i sprečavanje AV da kidnapuje šok i okrene ga na pogrešnu stranu

Dr Jasmina Peev: Prava pitanja ''kriznom štabu'' koji je kriminalniji od Velje Nevolje i sprečavanje AV da kidnapuje šok i okrene ga na pogrešnu stranu "Niste li vi dizanjem panike, lažnim izveštavanjem prodali vakcine narodu kao sredstvo za vraćanje sloboda?"



Piše: Dr med Jasmina Vučić - Peev



Na nedavnoj konferenciji ''kriznog štaba'' >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << saznadosmo, slučajno, da političari određuju zdrastvene mere relativne za takozvanu Kovid ''pandemiju''. He medicinski stručnjaci! Sada, evo pravih pitanja tom ''štabu'' koja ni novinari ni lekari ni pravnici ni naučnici ne smeju da izgovore:

- Nije li u prvoj polovini 2020. godine, prema Statističkom Zavodu Srbije*, bilo čak daleko manje mrtvih i obolelih nego predhodnih godina? Zašto ste 2020. godine zatvarali, plašili i obavezivali ljude da nose maske, kad ctatistički podaci Srbije*, jasno pokazuju da nije bilo niti povećane signifikativne smrtnosti, niti povećanog broja obolelih? Može li se i u Srbiji, kao u Nemačkoj, smatrati da je nesignifikativno povećanje broja umrlih pri kraju 2020. godine rezultat preduzetih neadekvatnih mera: nelečenje kancera, nelečenje hroničnih bolesti... pri davanju prioriteta kovid pacijentima / bolnicama?

- Niste li počinili kriminalni akt, zatvarajući narod pri statičkoj smrnosti SARS-covid2-virusa od 0.005% kod mlađih od 65 godina i 1-2% starijih od 65 godina? (ovi podaci dolaze iz nemačkog Ctatističkog 3avoda i interpretirani su y donjem videu od profesora Bhakdija koji je 30 godina predavao virusologiju na nemačkim fakultetima; protestanski izvori su više cenjeni nego naši srBski u današnjoj vladi, pa eto nemačke preciznosti u šiframa; ppofesor jasno kaže da pandemija ne postoji i da vakcina nije potrebna; mađarska vlada ga je kontaktirala, tražeći od njega direktive za državne mere protiv kovida - on joj odgovara ovim videom koji je namenjen i svima onima koji se interesujy za razumevanje ''pandemije'' pa ko zna engleski ili nemački, može da posluša izvrsno predavanje ovog pravog specijaliste za viruse:
POGLEDAJTE VIDEO:

- Nemamo li javan dokaz da vlada na kriminalan način narod lišava slobode, ilegalno, pošto na 26. ljuti (februar) 2021, članica ''kriznog štaba'' izjavljuje ''da se pooštrenim karantinskim merama za dolazeći vikend (27. i 28. ljuti) ne može poboljšati epidemiološka situacija'' i otvoreno priznaje da su mere ''opominjujuće prirode'', jer ''vlada ne može staviti policajca iza svakog od nas''? Dakle, bez medicinskog razloga, ali iz policajskih / diktatorskih / ne-ustavnih i nepravnih razloga - zatvaraju se hoteli, restorani....? Narod se vređa? Optužuje? Infantilizuje? Zastrašuje?

- Nije li nelegalno lišavanje slobode (karantin bez razloga), protivno Ustavu Srbije i Ljudskim Pravima koje je Srbija potpisala?

- Nije li zatvaranje škola i rušenje ekonomske baze i sigurnosti, kriminalno delo veleizdaje ako se čini bez pravnih / medicinskih / važećih razloga?



- Zašto ste nametnuli celoj naciji neefikasne maske koje su uvek samo štitile operaciono polje hirurga protiv sopstvene pljuvačke a niste tražili da narod nosi prave zaštitne maske FFP2 ili N95  koje jedino efikasno mogu do 90% da spreče prenos virusa? Nije li takva mera dokaz za vašu nekompetentnost? Da li je nametanje nošenja maski, koje vređa telesni suverenitet onemogućavanjem normalnog disanja, uvedeno, kako bi se narod pljačkao novim kaznenim merama? Kako bi se oslabio fizički, zatrovao sopstvenim ugljen-dioksidom? Ošamutio? Pasivizirao? Obesxrabrio?

- Niste li počinili kriminalni akt trovanja naroda nametanjem neefikasnih, platnenih, hirurških maski opasnog dejstva kumulisanja ugljen-dioksida u krvi, udisanja hemijskih toksičnih produkta, otuđenja dece od prirodne potrebe za čitanjem crta lica...  ( https://clinmedjournals.org/articles/jide/journal-of-infectious-diseases-and-epidemiology-jide-6-130.php?jid=jide ) ?



- Zašto namećete narodu ''vakcine kao jedino rešenje'' (izjava kriznog štaba 26-og ljutog) kad su nemačke PROTESTANSKE studije, pomenute u gornjem videu, dokazale da 80% naroda već poseduje imunitet za SARS-kovid-2 i da cve aktuelne kovid mytacije, bivaju eliminisane s našim postojećim anti-telima koje smo u prethodnim godinama izgradili upravo kroz kontakt s ljudima i okolinom? Nije li taj ukrstni imunitet (Kreuzimmunität ) razlog da mladi, bez ko-morbiditeta, ne oboljevaju simptomatično? Krizni štab ''ne želi brzu imunizaciju naroda'', jep ne zna da je narod već imun? Ili je ''krizni štab'' sebi zacrtao, da narod ne sme prirodno da stiče imunitet? Nego samo veštački, kroz vakcine?

- Da li su Merkelove labaratorije pogrešile, one koje su oduvek pravile vakcine za svet, kad su proračunale da je rizik veći od vakcinacije nego od samog virusa, pa nisu ni pomislile da proizvode SARS-covid vakcine!? I Novartis se preračunao?! GlaxoSmithKline? Bayern?c svim iskustvom koje imajy na tom polju?

- Da li su i pošteni lekari sveta, ujedinjeni u World Doctors' Alliance ( https://worlddoctorsalliance.com ) pogrešili kad su dali izjavu da je korona ''pandemija'' samo običan sezonski grip? I nemački PROTESTANSKI lekari, poštovani od ''naše vlade'', koji takođe, s svoje strane objavljuju da nema pandemije i razloga za paniku:

https://www.lehestener-kolumne.de/hunderte-aerzte-stehen-auf/?fbclid=IwAR1UdU0fUhObJzhElooinx7pZsjPhnYRiclXsiAIpc0JYqs83Q6NFzCpD04 ?

-Zašto se skriva da je izbor samo prividan, pošto su sve zapadne ''vakcine'' proizvodi samo jedne jedine, američke vojne akcije Warp Speed Operation (  https://fr.wikipedia.org/wiki/Opération_Warp_Speed )? Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson& Johnson... su svi proizvodi američke vojske - pa zar se ne radi o biološkom oružjy?



-Zašto sy se hitnim postupkom odobrili neprovereni proizvodi američke vojne operacije (Warp Speed Operation koji ne mogu da se smatraju vakcinama, jer koriste genetsku manipulaciju čije posledice ne poznajemo? zašto hitne mere, kad prema statistikama nema uvećane smrtnosti?



-Iako naučne studije iz aprila 2020. naglašavaju da se prvo moraju životinje testirati zbog imunološkog problema ( priming: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7142689/ ) koji je ocenjen kao opasan za ljudski rod, hitne dozvale su ipak date za ušpricavanje potencijalno ubitačnih supstanci stranix proizvođača. Zašto? Moraju li Srbi da budu zamorčići?
(28.2.2021: U Nemačkoj je vakcinisano svega 2%, u Evropi samo 4 %, u Francuskoj ispod 2%... )
 
-Nije li američka vlada vlasnik SARS-covid-virusa kao i svix testova i to još od 2004.godine? Da li vlada SRB / ''krizni štab'' znajy da ceo svet može da vidi na Internetu ovaj patent:  https://patents.google.com/patent/US7220852B1/en ?
 
-Ako je prema gore navedenom patentu iz 2004 godine, sâm virus SARS-covid postao SVOJINA AMERIČKE VLADE, onda svi modifikovani organizmi, koji proizvode ovaj virus kroz genetsku manipulaciju ćelije, postaju VLASNIŠTVO AMERIČKE VLADE? Skraćeno, svi vakcinisani s Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Johnson&Johnson...  su sada vlasništvo američke vlade! Njihova tela sada uistinu proizvode kovid virus. Moraju li se zato, fizički  podaci vaksinisanih povezati s mobilnim / digitalnim podacima? Nije li tako roba, žigovana! Čovek sad ima svoj digitalni QR kod koji je samo dvodimenzionalna verzija običnog bar-koda koji se stavlja na sve što se prodaje i kupuje!! Jeli to tako? Ili nije?





- Pošto je hiperlien (veza) između fizičke osobe i njenog digitalnog sveta uspostavljena ovim na ''sertifikatu'' dodeljenim QR kodom a osoba postala roba (stoka) za prodaju, KAKO ĆE SE USPOSTAVITI zadnja karika vezivanja za biološke podatke? Smemo li predpostaviti, da ratna nano-tehnologija ušpricana u telo robova ima potencijal za povezivanje bioloških parametra s postavljenim robovskim (stočnim) kodom? Moraju li zato prvo svi biti vakcinisani, kako bi se zadnji korak povezivanja podataka izvršio u tajnosti mraka? I ljudi postali USA roba, to jest proizvod?  Ovakva roba s digatalnim podacima o imenu, obrazovanju, adresi, hobijima, drugovima, dostignućima, porocima, socijalnoj podobnosti, seksualnom opredeljenju povezana s fizičkim licem nosioca mobilnog i biološkim podacima o zdrastvenom stanju - moraće da ima cenu? Neće li mladi, zdravi, obrazovani robovi biti selektivno ''zaštićeni'', dok će većina bolesnih, starih, ''neupotrebljivix'', biti ugnjetavana, isključena i eliminisana? 

- Xoćete li svakih osam meseci ''vankinisati'' narod i svaki put plaćati amerima neku tajnu cenu? Puniti njihove imperijalističke kase beskonačno?



- Radi li se tu o novoj, internacionalnoj, ''inovativnoj'' taksaciji / pljački naroda kako bi se punile američke robovlasničke kase s parama i od ''vakcina'' i od neefikasnog PCR testa, koji se ponavalja svaka 72 sata.. pri svakom ulazu i izlazu iz aviona, karanitina, neke zemlje...  a papaja iz Afrike je pozitivna na njega? Čak kad i Nobelovac koji je PCR-test izmislio, kaže, da test nije namenjen dijagnostici virusa?

- Je li ova vlada bukvalno prodala i sâm narod? Prodala narod u ekonomsko ropstvo koje je kranji cilj svakog imperijalističkog teroriste, pljačkaša i napadača?

- Da li će se i kineski analni testovi upotrebljavati i u SRB? dokle sme država da penetrira anus pojedinca? penetracija anusa ostavlja teške psihičke traume! Ubija u pojam! Ponižava! Da li je to cilj svih ovih ''covid mera''? Nisu li Kinezi zaslužili da im satanisti u anusu traže covid virus kad su dopistili da im UN ubiju tradicionalnu porodicu prihvatajući politiku jednog deteta, kako bi dobili internacionalne  financijalne priviligeje, doseljenje zapadne industrije...? Čime bi mi zaslužili takvu politiku?

- Po zapadnim zemljama većina njihove holivudske, ekonomske, teološke elite je već poodavno pretvorena sotonskim činom sodomizacije u traumatizovane suicidarne robove - mora li se sada ovim ''analnim testovima'' traumatizovati i ostatak sveta? Je li to harmonizacija s njihovim sistemima, po njihovoj muzici? Čista satanizacija?
 
-Da li je Pfizer dobio taj imunitet u SRB koji je tražio i od Brazila, Argentine i drugih zemalja? Ko plaća hospitalizaciju u slučaju teških sporednih dejstva pri vakcinaciji: država SRB ili Pfizer? Ako država SRB preuzima troškove za eventualno sakaćenje pri vakcinaciji, nije li to pljačka naroda? Naročito onih koji neće ni za sebe ove ''vakcine'' proizvedene kao biološko oružje, pod neverovatnim ''hitnim uslovima'', od onih koji su nas bombardovali?
 
- Da li je neko uopšte u vladi izvagao, koliko košta zatvaranje i rušenje privrede na jednoj strani a koliko bi koštalo puštanje prirodnog toka stvari** pri nepostojećoj uvećanoj smrtnosti ni na nacionalnom ni na internacionalnom nivou (pogledati statistike svih zemlja pojedinačno)?



- Da li je Nirnerbergški kod pregažen, kad su ljudima nametnute maske? kad je nepoštovan telesni suverenitet bića?  kad nema konsenta za ekperimenisanje nad narodom s neproverenim supstancama naših neprijatelja? kad je preskočeno testiranje na životinjama? Ako jeste - onda, ne radi li se tu o zločinu protiv humanosti? Najgori mogući zločin, za koji nemački advokat Füllmich kolektivnom tužbom upravo sada optužuje svu političku elitu sveta? ( https://www.fuellmich.com  - protestanti su po ovom pitanju nedozvoljenih nehumanih medicinskih ekperimenata uvek bili ispred svih, pa su i sada u srži problematike)

- Krije li se iza nametanja maski neka kriminalna operacija utajavanja smrtne zagađenosti vazduha koja neometano hara dok prodana vlada spaljuje nemačko đubre na 4000 ''srbskix'' deponija? Da li stranci dobro plaćaju spaljivanje njihovog otpada po našim prostorima? Ima li tu i radioaktivnog otpada? Hemijskog? Arapskog?


- Da li su ''digitalni sertifikati'' / ''pasoši za vakcinaciju'' / ''identitetske karte'' uvod u dvoklasno društvo gde će igrati zaštitnu ulogu protiv državnog terora?

- Neće li anti-vakcinaši postati topovosko meso kao što su Jevreji to bili kad su im nametnuli žute zvezde na odela i slovo J po dokumentima?

- Xoćemo li i mi po ugledu na kineske ''socijalne poene'' uvesti ''poene na ponašanje''? Da li su vakcinisani kineskim vakcinama postali kineska roba? Imaju li i oni svoj digitalni kod povezan s mobilnim?

- Kad vaš ''krizni štab'' izjavljuje ''da neki lekari nisu verovali u kovid, pa su morali da obole kako bi razumeli''  nameće se pitanje da li vaši ''eksperti'' traže veru u kovid-pandemiju? Je li to neka nova sekta bazirana na veri a ne na znanju, nauci i faktima? Kad se tome doda i izjava da štab nameće karantinske mere bez medicinske indikacije, nisu li tu šarlantanstvo, kriminalna nekompetencija i nepravne radnje jasno iskazane,  ispoljene, predstavljene i vidljive svima?
- Niste li vi dizanjem panike, lažnim izveštavanjem prodali vakcine narodu kao sredstvo za vraćanje sloboda?



- Zašto se svaki dan objavljuju brojevi mrtvih? Nije li to zabrenjeno zakonom? Nije li morbidan efekat poguban za moral populacije? Zar nisu i pre korona ''pandemije'' ljudi umirali od istog virusa, bez da su se te smrti objavljivale? Xoćete li vi to da strahom porobite Srbe? Nije li medijski / ekonomski / politički / policijski teror ovde korišćen, namerno, od velizdajničke prodane vlade, kako bi se narod držao u stupory, tišini i i naterao da predaje svoje krvljom stečene slobode, jednu po jednu?

- Imamo saznanja da vakcinisani ljudi po svetu, ipak oboljevaju, pa se pitamo gde su naše srBske statistike? 
- Ako imamo 500 000 ''imunisanih'' i svaki je zabeležen, povezan s svojim mobilnim - gde su statistike i sporednim dejstvima, smrtnosti vakcina...?

- Gde su statistike za sezonski grip? Kako je to grip nestao 2020. / 2021.?

- Koliko ste pacijenata s kanceroznim oboljenjima ostavili bez terapija stvarajući kovid bolnice? Koliko svih drugih oboljenja je ostalo bez tretmana?

- Zašto je 150 lekara u Srbiji umrlo u zadnjim mesecima a skoro nijedan u okruženju? Da li visok nivo vakcinacije, proizvodi visoku smrtnost kod doktora?

- Gde su komisije  da ispitaju ovaj ''fenomen'' umiranja zdrastvenih radnika jedinstven u SRB? Zemlji koja je među prvima u svetu po broju pelcovanih? Smemo li uopšte imati uvid koliko umrlih lekara je bilo vakcinisano?

- Ako je ''605 zdrastvenih radnika zaraženo i 16 u bolnici na 26.2.2021'' kako je objavio jedan član ''kriznog štaba'', onda možemo da zaključimio da vakcine nisu bile efikasne, jer su zdrastveni radnici dobili u decembru 2020, kao prvi, svoje doze! Bilo je vremena i za drugy Pfizer inokulaciju! Kako to sada da ima toliko bolesnih i umrlih među njima?

- Ma, što ćutite o umrlim doktorima?

- Kako možete da hvalite sopstveni program ''vakcinacije'' dok nema nigde ni reči o umrlima y zdrastvy?
 
- Xvalite se time, da ste prvi u svetu koji isprobavate nepoznate substance s eventualnim katastrofalnim dugoročnim efektima? Je li za hvalu da narod stavite u ulogu labaratorijskih zamorčića? Kao budale koje se hvale onim čega se pametni stide?
 

Odgovori na ova gore navedena pitanja jesu daleko šokantniji od bilo kojeg kriminalnog akta koji je mogao da počini jedan Velja Nevolja koji teroricao samo neke kriminalne slojeve društva njemu bliske. ''Krizni štab'' preti nekompentencijom i veleizdajom vitlnih interesa naroda celom srBskom rodu! Njegovo neznanje kao i služenje neprijateljskim ekonomskim i vojnim ciljevima cy očigledni. AV ne sme da skrene pažnju s sopstvenih kriminalnih radnji na jednog malog mafijaša koji ne može ni cipele da mu obriše po počinjenim zlodelima, ako i zaboravimo izdaju Kosova!
Samo ova gore navedena nedela su dovoljna da se sva bagra na vrhu države pohvata i sudi! Radi se o zločinu neviđenih razmera s strašnim posledicama!
 
A najvažnija pitanje od svih:

- da li su naše žene sterilisane pri ovoj ''vakinaciji'' kao što je najveći ''filantrop'' to javno najavio u videu: 
https://www.youtube.com/watch?v=C2Mdf_1LuZI? isti video s prevodom na srBski:  https://www.youtube.com/watch?v=Y_IMe8oh6Dc i kao što su neke zemlje već doživele tu demagrafsku kastraciju preko vakcina tetanusa u Keniji:
https://www.youtube.com/watch?v=xk8HPL_djcg
...u Indiji, na Filipinima... uvek preko Bil Gejts ''doniranih'' vakcina!



- da li je semena tečnost prokreaciono sposobnih muškaraca oštećena enzimima koji idu na prostatu a čine sastojke vakcina?

- da li smo zaista kroz povezivanje fizičkih s digitalnim podacima, jedan korak od transformisanja u čipovano strano vlasništvo ''made in USA'',''made in China'' ili ''made in Russia''? Fali li samo biološka karika za povezivanje svih podataka? Može li pre-programirana nano-tehnologija u ''vakcinama'' WarpSpeedOperation da izvrši taj jedan korak za stvaranje bar-kodiranih robova?

- da li ova pandemija služi prikravanju drugih vitalnih tematika: zagađenje vode, hrane, vazduha, trovanje ljudi s plastičnim produktima bisfenola-A, pftalata,''legalnim'' psihotropima, neurolepticima, trankilajzerima, kolorantima, aditivima, pesticidima, aspartamom, edukolorantima... širenja nepravdi, nepravnih akcija, ilegalnih ratova...globalne pljačke planete i celokupnog ljudskog roda? U megalomanskom stilu psihopata koji ne znaju za svetlosni bumerang Pravde?

...ne vredi ni upućivati ovoj velizdajničkoj bandi.
 
Ćutati ne smemo!
''Neka borba bude neprestana''.


Dr med Jasmina Vučić-Peev
u srBskoj svetloj 7529 godini, ljutog 28-og
 
 
PS.
Profit, profit i profit - to je zdrastvena politika po ugledu na zapad! Medicina ne sme tu da leči, jer onda nema profita, a mora ga imati da bi opstala u ekonomskom sistemu! Rešenje za narod:  preventivna medicina, jer je bolje sprečiti nego lečiti, opisana ovde:

http://www.kmnovine.com/2019/05/zdrava-Srbija.html

Rešenje protiv sotonske / zapadne / komunističke ekonomije: DAROVNA / MAJČINSKA EKONOMIJA*** u kojoj se SADI, RADI, DELI... iz humanih razloga, pa sve postaje besplatni dar; BESPLATHOCT UBIJA NjIHOV SOTONSKI SITEM, gde se i za gutljaj vode mora platiti! Zato, SADITE, SADITE, SADITE... na svakom pedlju zemlje na gerilski način BESPLATNU HRANU za sve - samo tako možemo da ubijemo njihov sistem (besplatnošću); stvarajte BESPLATNE USLUGE, darujte, delite... ali ne radite nikada besplatno za njihov sistem, niti uzimajte poklone iz tog sistema. SOLIDARNOST SPAŠAVA - naša slovenska DARežljivost, gostoprimljivost, dobrodušnost... mora da nadvlada i stvori neki novi svet u kome Čovek ne može da kupi Čoveka za bednu mesečnu platu i gde se radi iz strasti za neku ideju, stvar, nauku...

...I PIŠITE, PIŠITE, PIŠITE, pa ŠIRITE našu srBsku Istinu
 
*
NOVOSTI pišu da u junu 2020 nije bilo više mrtvih nego u prvoj polovini 2019:
https://www.novosti.rs/srbija/vesti/904576/vise-umrlih-bilo-pre-korone-iznenadjujuci-podaci-republickog-zavoda-statistiku
**
O značenju ''puštanja PRIRODNOG TOKA STVARI'' i SATANIZMU:
http://www.kmnovine.com/2021/02/av.html
 
***
DAROVNA / MAJČINSKA EKONOMIJA:
* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:   
Dr Jasmina Peev: Nova ekonomska era po majčinskom ukusu darovanja (ili POST KOVID-19 ERA) - KM NovineDr Jasmina Peev: Nova ekonomska era po majčinskom ukusu darovanja (ili POST KOVID-19 ERA) #POST #KOVID19 #ERA #virus #Mere #Kontrola Kao lekarka koja prati novosti sa raznih jezičkih područja, nisam mogla da se načudim ''zdrastvenim merama'' koje su vlade preduzimale po svetu u takozvanoj pandemiji.


PROČITAJTE JOŠ:   
Dr Jasmina Peev: Prašina Evropske Unije u očima Srba - KM NovineDr Jasmina Peev: Prašina Evropske Unije u očima Srba #EU #Evropa #Unija #prašina #Obmana #Neprijatelj #Zmija #Jasmina #Peev #Srbija #kmnovine #km #novine Svi znamo da je britanski narod referendumom izglasao IZLAZ iz Evropske Unije. Ali, iznenađena monarhistička elita godinama ne izvršava anti-globalističku volju svog osiromašenog naroda i gubi se u nepreglednim procedurama razvoda ca EU.


PROČITAJTE JOŠ:   
Dr Jasmina Peev: Ratna nano-tehnologija u Pfizer ''vakcinama'' - KM NovineDr Jasmina Peev: Ratna nano-tehnologija u Pfizer ''vakcinama'' Iako nacionalni i internacionalni statistički podaci jasno pokazuju* da ove godine imamo manjy smrtnost od ''gripa'' / korona virusa nego prošle godine, medijsko zastrašivanje naroda ne posustaje - Mada u okruženju ne vidimo masovna umiranja, prihvatamo neefikasne maske, zabrany okupljanja, privatizacijy slobodnog kretanja...





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2021 ::    Hvala na interesovanju


Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.