Dr Jasmina Peev: Izdaja je u toku! Skidajmo vladu!

Izvor: KMnovine.com, 22.Nov.2018, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dr Jasmina Peev: Izdaja je u toku! Skidajmo vladu!

Sednica saveta za nacionalanu bezbednost se ne poziva zbog komercijalnog rata! Nešto drugo mora stajati iza ove mere.


















Piše: Dr med Jasmina Peev



S obzirom da se najavljuje nasilno prisvajanje srBske imovine na Kosovu i Metohiji - onda se verovatno radi o ugovorenom >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << formiranju tih famoznih ''zajednica srBskih opština'' koje prema Briselskom sporazumu predstavljaju totalnu predaju Srba! To veleizdajnici u vladi moraju da znaju i boje se da neko ovo razume. Zato prizivaju sednice, jer srBski narod je predat. 

Izdaja je u toku! 

Nije vlada sazvala svoje prodane pione da bi štitila Srbe niti da bi branila našu suverenost na Kosovu. Ne radi se o sigurnosti naše dece i naroda. He radi se ni o zaštiti srBske imovine.

Oni isti koji su rasformisali vojsku Srbije, oslabili zdrastvo i obrazovanje, zavukli ruke y džepove penzionera dok su udvostručili dug zemlje, oni su postavili granicu prema Kosovu. Njima ne smeta zastava takozvanog Kosova u Parizu. Čak ni prisustvo dokazanog kriminalca na podijumu pobednika, nije uzrokovalo ni najmanji protest ''srBske'' vlade. Sa takvima oni ''pregovaraju''. 'Naš' predsednik se prvo izvinio Albancima, za to što nisu mogli da uđu u Interpol. Prva misao su mu bili ti neprijatelji Srbije. Njegovi ''investitori'' su Saudijci, Kuvajćani, Turci... svi oni koji sy po Bosni i u Prvom, i u Drugom svetskom ratu ali i devedesetih sekli srpske glave... Gde su ruske investije? Hema ih! Jer AV ide u Rusiju da lobira za Albance - zato je Tači mogao da ima susret sa Putinom. AV je to omogućio.

Sada AV hoće samo da se predaja Kosova desi bez incidenata. Narod ne sme da se brani - može da beži kao Krajišnici. Verovatno je to predviđeno, jer nikakva ni pomoć ni alternativa vapajućim Srbima ca Kosova nije data. 
Eto, sada vidite - hoćemo li braniti Kosovo? Onda skidajmo vladu. Stavimo na vrh države one ljude koji su očistili dilere u Lazarevcu - oni znaju kako se naša deca čuvaju. Njima narod može da veruje jer su se dokazali. Napravite im mesta - da uzmu vlast. Da brane Kosovo.

Pozivam sve Srbe da pomognu rodoljubima iz Lazarevca da uzmu tiho vlast u ruke i pozatvaraju veleizdajnike. Vreme je!

Pozivam branitelje Lazarevca da uzmu vlast u ruke - oni znaju kako.

Pozivam naročito starije žene koje su izrodile potomstvo, koje hoće da im deca žive u slobodnoj zemlji, da urade šta treba. Na takve vojnike niko ne računa - zato su one najopasnije. A njih niko ne može da potkupi.

Vas intelektualce sa zaronjenim nosevima u knjige - ne pozivam. Vi ste svi izdajnici. Slepi kod očiju, sluge luksuza i satanizma. Bež'te, bednici sa svojim bezvrednim titulama i zvanjima. Narod vac ne treba.

Pozivam policajce da se stave na stranu naroda.
Pozivam lekare da pohvataju psihopate - to bi bilo originalno, brzo i efikasno političko ozdravljenje. Olakšalo bi mirno sređivanje zemlje.

Da li ćemo dozvoliti da Srbi opet beže? Kao što su bežali iz Krajine? Onda znajmo, da ćemo i sami morati bežati. Srbija se brani na Kosovu. Sada.

Skidajmo vladu! 



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2018 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.