SAD: Ubijen sin OSAME BIN LADENA! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 31.Jul.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Ubijen sin OSAME BIN LADENA! (VIDEO)

Hamza bin Laden, sin i potencijalni naslednik nekadašnjeg vo?e terorističke organizacije Al Kaida Osame bin Ladena, ubijen je, javio je danas En-bi-si pozivajući se na zvanične izvore.

Foto: YouTube/printscreen/The Telegraph Hamza bin Laden

Informaciju su za En-bi-si potvrdila tri neimenovana američka zvaničnika, koji, međutim, nisu želeli da preciziraju kada i kako je ubijen Hamza bin Laden, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za koga se pretpostavlja da je rođen 1989. godine.

Trojica zvaničnika, takođe, nisu mogli da daju informaciju o tome da li su SAD igrale neku ulogu u smrti sina ubijenog vođe Al Kaide, navod En-bi-si.

Američka televizija navodi i da je predsednik SAD danas na pitanje novinara da li ima neke informacije o smrti Hamze bin Ladena rekao da "to ne želi da komentariše".

BREAKING Osama bin Laden's son is dead, according to US intelligence officials https://t.co/YyMyDWKCS2pic.twitter.com/wx1GUViTuy

— Mirror Breaking News (@MirrorBreaking_) July 31, 2019

SAD traže Bin Ladenovog sina, nude milion $

Hamza bin Laden poslednji put je u javnosti viđen je na video snimku koju je objavila Al Kaida prošle godine, u kojem preti Saudijskoj Arabiji.

Tada je pozivao narod na revolt protiv rečima vladajuće dinastije.

Bin Ladenov sin preti svetu - SVI u džihad



Izvor: youtube

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.