SAD nudi milion dolara za informaciju o sinu Osame bin Ladena

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Mar.2019, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD nudi milion dolara za informaciju o sinu Osame bin Ladena

Sjedinjene Države ponudile su nagradu od milion dolara za informaciju o Hamzi bin Ladenu, jednom od sinova nekadašnjeg lidera Al-Qaede (Al kaida) Osame bin Ladena. Vjeruje se da je Hamza bin Laden sada lider ove islamističke militantne grupe, rekli su američki zvaničnici. Prema obavještajnim podacima, on se nalazi u regionu na granici Afganistana i Pakistana, javlja BBC. On je posljednjih godina objavio nekoliko audio i video poruka u kojima poziva sljedbenike da izvode napade...
Pogledaj vesti o: Osama Bin Laden

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILION DOLARA ZA INFORMACIJU O BIN LADENOVOM SINU: Hamza postaje NOVI VOĐA terorista, a evo gde se nalazi!

Izvor: Kurir, 01.Mar.2019

SAD nude nagradu u iznosu do milion dolara za informacije o Hamzi bin Ladenu, sinu ubijenog vođe Al Kaide Osame bin Ladena.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.