Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolas Kejdž juri Bin Ladena u bizarnoj komediji

U novoj komediji "Army of One", Nikolas Kejdž je imao viziju u kojoj mu Bog (u liku Rasela Brenda) govori da uhvati Osamu bin Ladena.

Delimično zasnovan na članku iz magazina GQ, film prati Gerija Foknera (Kejdž), bivšeg robijaša i nezaposlenog građevinskog radnika koji, opremljen samo mačem kupljenim preko TV šopa, 11 puta putuje u Pakistan u pokušaju da ubije Bin Ladena. Kasnije je ispričao da mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Bog tako poručio.

Reditelj je Leri Čarls, jedan od pisaca na prvih pet sezona "Sajnfelda" i reditelj sarkastičnih komedija sa Sašom Baronom Koenom: "Borat", "Bruno" i "Diktator".

Jedan od scenarista je Radživ Džozef, finalista za Pulicerovu nagradu.

Ovo je peti Kejdžov film u 2016. Igrao je u krimiću "The Trust", Stounovom "Snoudenu", trileru "Dog Eat Dog" Pola Šrejdera i “USS Indianapolis: Men of Courage”.

"Army of One" neće ići u bioskopsku distribuciju. Biće dostupan online od 4. novembra i na DVD/BlueRay od 14. novembra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.