JEZIVE FOTOGRAFIJE MUŠKARACA UBIJENIH U SKROVIŠTU BIN LADENA

Izvor: Kurir, 05.Maj.2011, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVE FOTOGRAFIJE MUŠKARACA UBIJENIH U SKROVIŠTU BIN LADENA

VAŠINGTON - Agencija Rojters objavila je juče fotografije trojice muškaraca koji su poginuli u skrovištu Osame bin Ladena u Abotabadu u Pakistanu, tokom napda američkih specijalaca, kada je likvidiran i vođa Al Kaide. Na fotografijama su prikazani ubijeni muškarci koji leže u lokvama krvi i koji nisu naoružani.

Fotografije su snimili pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pakistanske tajne službe koji su ušli u Bin Ladenovu kuću nedugo posle oružane akcije američkih “foka”.

Dvojica muškaraca na sebi su imala tradicionalnu pakistansku odeću, dok je treći nosio majicu. Fotografije su uzmeniravajuće, jer se na njima vide kravava tela ubijenih.

Jedan pakistanski obaveštajac prodao je fotografije agenciji Rojters, ali je insistirao da njegov identitet ne bude objavljen.

Nijedan muškarac na fotografijama ne liči na Osamu bin Ladena, ukazuje Rojters.

Američki predsednik Barak obama odlučio je da ne dozvoli objavljivanje fotografija mrtvog Bin Ladena zbog “zabrinutosti da bi te scene mogle da izazovu neželjene reakcije”. Opširnije o tome pročitajte u posebnoj vesti.

UPOZORENJE: FOTOGRAFIJE SADRŽE EKSPLICITNE SCENE NASILJA!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.