UBISTVO IVANOVIĆA: Evo ko je vlasnik opel astre!

Izvor: Mondo, 17.Jan.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO IVANOVIĆA: Evo ko je vlasnik "opel astre"!

Vlasnik zapaljene "opel astre" je osoba koja je mrtva, pa se spekuliše kako su i na koji način ubice došle do automobila.

Zapaljena “opel astra” iz koje je navodno izvršen atentat na Olivera Ivanovića pripada, saznaju "Novosti", Austrijancu srpskog porekla.

Nove informacije o ubistvu, snimci u policiji

Ranije tokom dana kosovska policija saopštila je da je došla do nekih novih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << informacija o ubistvu srpskog političara Olivera Ivanovića, nakon razgovora sa nekoliko svedoka, snimaka sigurnosnih kamera i informacija dobijenih putem zaštićene komunikacije, poverljivih telefonskih razgovora, mejlova i zapisa sa društvenih mreža.

Navodi se da je u dosadašnjoj istrazi identifikovan vlasnik zapaljenog automobila tipa "opel astra", koji se dovodi u vezu sa ovim ubistvom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosti: Auto iz kog je pucano na Olivera Ivanovića pripada Austrijancu srpskog porekla

Izvor: Blic, 17.Jan.2018

Zapaljena "opel astra" iz koje je, kako se sumnja, izvršen atentat na Olivera Ivanovića pripada Austrijancu srpskog porekla!..Kako prenose Večernje novosti, vlasnik vozila je osoba (70) koja više nije među živima, pa se spekuliše kako su i na koji način ubice došle do automobila...Ranije tokom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.