Izvor: Blic, 21.Jan.2018, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje dece i dve žene povređeni u udesu na magistralnom putu Klašnice-Prnjavor

Troje dece i dve žene povređeni su večeras u sudaru dva automobila na magistralnom putu Klašnice-Prnjavor u mestu Tutnjevac, rečeno je u Policijskoj upravi Banjaluka.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u 18.15 časova, učestvovali su automobil "opel", koji je vozio muškarac čiji su inicijali M.N. iz Laktaša, i "reno" kojim je upravljao M.M. iz Doboja.

Povrede su zadobili žena čiji su inicijali N.D. /34/ i 10-godišnji dečak iz Laktaša, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji su bili u "opelu", te žena čiji su inicijali S.M. /34/, dečak od 12 godina i 6-godišnja devojčica iz Doboja, koji su bili u drugom automobilu.

Povređenima je pomoć ukazana u Domu zdravlja Laktaši. Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Laktaši.

Saobraćaj na ovoj deonici od 19.30 časova odvija se normalno u oba smera, napominju iz policije.
Pogledaj vesti o: Opel,   Renault

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U sudaru povrijeđeno troje djece i dvije žene

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2018

BANJALUKA - Troje djece i dvije žene povrijeđeni su večeras u sudaru dva automobila na magistralnom putu Klašnice-Prnjavor u mjestu Tutnjevac, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka...U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u 18.15 časova, učestvovali su automobil opel, koji je vozio...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.