Teretni voz naleteo na automobil, jedna osoba stradala

Izvor: RTS, 22.Maj.2020, 07:54

Teretni voz naleteo na automobil, jedna osoba stradala

Jedna osoba je poginula na deonici barske pruge između Lajkovca i Lazarevca, kada je teretni voz naleteo na automobil, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije.
Reč je o 35-godišnjem muškarcu koji je vozio automobil "opel korsa".
Nesreća se dogodila sinoć u 20.45, na putnom prelazu obezbeđenom drumskom signalizacijom i svetlosnim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saobraćajnim znacima.
Prema informacijama sa terena, svetlosna signalizacija na ovom putnom prelazu je ispravna i radila je u trenutku nesreće.
Na mesto nesreće izašli su pripadnici MUP-a i Hitne pomoći, kao i železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja, koja će utvrditi sve detalje.
"Infrastruktura železnice Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju, jer samo tako mogu da se spreče ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi.
IŽS žali zbog tragedije koja se dogodila i izražava saučešće porodici nastradalog.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voz naleteo na automobil između Lajkovca i Lazarevca, jedna osoba poginula

Izvor: Radio 021, 22.Maj.2020

Muškarac (35) poginuo je kada je teretni voz naleteo na njegov automobil na pružnom prelazu između Lajkovca i Lazerevca, saopštila je "Infrastruktura železnica Srbije"...Do nesreće je došlo u 20:45 časova, na deonici barske pruge između Lajkovca i Lazarevca, a poginuo je vozač "opel korse"...Prema...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.