Izvor: RTS, 06.Avg.2020, 16:15

Sombor, zaplenjeno više od 12 kilograma marihuane

Dva muškarca uhapšena su u Somboru pošto je u automobilu u kojem su se osumnjičeni nalazili pronašeno više od 12 kilograma marihuane.
Somborska policija zaplenila je 12,6 kilograma marihuane i uhapsila B. B. (49) iz Bora i B. V. (32) iz Sombora, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.
U specijalno napravljenom bunkeru, u podu automobila " >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << opel zafira" borskih registarskih oznaka kojim je upravljao B. B. pronađeno je 38 paketa marihuane.
B. V. se tereti da je marihuanu nabavio radi dalje prodaje.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Somboru.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SOMBORSKA POLICIJA zaplenila 12,6 kilograma marihuane: Dva muškarca uhapšena pod sumnjom da je droga njihova

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Više javno tužilaštvo..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru zaplenili su 12,6 kilograma marihuane i uhapsili B. B. (1971) iz Bora i B. V. (1988) iz Sombora, zbog postojanja osnova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.