Opel časti vlasnike starih dizela bonusom od 8.000 evra

Izvor: Radio 021, 20.Okt.2018, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opel "časti" vlasnike starih dizela bonusom od 8.000 evra

Opel pokušava da iskoristi aktuelnu "hajku" na dizele, kako bi prodao što više svojih novih modela.

Kompanija u vlasništvu francuske PSA grupacije ponudila je u Nemačkoj opciju vlasnicima starih dizela poseban ekološki bonus u iznosu do 8.000 evra, ukoliko se odluče da zamene svoj automobil za nov ili slabo korišćen Opelov.

Šansu da dobiju ovaj ekološki "Opel Environment Bonus" imaju vlasnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << starijih dizela koji pripadaju Euro 1 do Euro 4 emisionim standardima, uz uslov da predaju svoje vozilo koje će biti uništeno. Bonus mogu da dobiju i vlasnici Opela sa dizelom Euro 5 standarda koji žive u gusto naseljenim zonama poput Minhena, Štutgarta, Kelna, Hamburga i drugih.

Opel ovu "akciju" ne nudi samo privatnim vlasnicima, već i manjim komercijalnim firmama u zemlji. Proizvođač osim svojih novih modela nudi i širok izbor slabo korišćenih nivojih automobila iz svojih zaliha, uključujući demonstrativna i test vozila sa dodatnom garancijom od dve godine.

Slične akcije ranije su vlasnicima starih dizela ponudili Volkswagen, Audi, Seat, Porsche, Renault i Mercedes, kako bi motivisali kupce da pređu na automobile sa Euro 6 i Euro 6d standardom.

Autor: B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.