Izvor: RTS, 01.Mar.2021, 14:07

Na Gradini otkriven automobil "nafilovan" anabolicima

Na prelazu Gradina, carinici su otkrili automobil u čijim svim fabričkim šupljinama su bili skriveni anabolički steroidi.
Prekršaj je otkriven 26. februara kada je oko 22 časa na red za kontrolu na ulazu u zemlju pristigao automobil "opel omega" pirotske registracije, kojim je sam putovao 54-godišnji srpski državljanin.

Na pitanje da ima nešto da prijavi vozač je odgovorio da nema ništa.
Vrlo brzo je demantovan, jer su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << detaljnom kontrolom za koju je automobil ipak izdvojen, najpre u šupljinama bočnih stranica prtljažnika pronađene kutije anabolika.
Potom se ispostavilo da su ovim preparatima, koji se koriste u bodibildingu, ispunjene i šupljine levih i desnih zadnjih vrata.
Na kraju su kutije steroida pronađene i šupljinama oko motora, kao i u ladici za dokumentaciju ispred suvozačkog sedišta.
Oko 350 kutija različitih skupih preparata (Propmax, Tren mix, Decamax, Stronba, Proviron, Testmax, Zymoplex, Boldmax i dr...), preuzeli su u dalju nadležnost policija i tužilaštvo zajedno sa vozačem i automobilom.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.