Mladići iz Vlasotinca vozili pod dejstvom alkohola i narkotika

Izvor: JužneVesti.com, 01.Mar.2021, 17:48

Mladići iz Vlasotinca vozili pod dejstvom alkohola i narkotika

Tokom kontrole saobraćaja u Vlasotincu, policija je uhapsila dvojicu mladića, zbog toga što je jedan vozio pod dejstvom narkotika, dok je drugi svojim vozilom upravljao u alkoholisanom stanju.

20-godišnji mladić koji je upravljao vozilom "opel vivaro", zaustavljen je bez vozačke dozvole i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, dok je 21-godišnjak u organizmu imao 2,25 promila alkohola dok je upravljao vozilom "ford eskort".

Obojica su zadržani u policiji i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vlasotinčani vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Mar.2021, 13:09

Pripadnici saobraćajne policije u Vlasotincu, tokom vikenda, zaustavili su dvojicu vozača, starosti 20 i 21 godinu, jednog koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i drugog koji je vozilom upravljao u stanju potpune alkoholisanosti...Policija je prilikom pojačane kontrole saobraćaja zatekla...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.