Izvor: Scandal.rs, 04.Sep.2019, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milenko Zablaćanski sve je oduševio u seriji “Porodično blago”! Stradao je pre 11 godina, a njegovog sina gledamo u “Ubicama mog oca”!

Ulogom Miksera u popularnoj seriji “Porodično blago” koja se reprizira na Javnom servisu Srbije, Milenko Zablaćanski svojom duhovitom rolom sve je znao da nasmeje. Ovaj talentovani glumac stradao je pre više od 11 godina. Zablaćanski je napustio ovaj svet 17 dana nakon saobraćajne nezgode u kojoj je bio teško povređen. Zablaćanski se “opel vektrom” kretao The post Milenko Zablaćanski sve je oduševio u seriji “Porodično blago”! Stradao je pre 11 godina, a njegovog sina gledamo u “Ubicama mog oca”! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.