Kancelarka Merkel Opelu nudi samo pomoć u pronalaženju investitora

Izvor: AutoBlog, 01.Apr.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kancelarka Merkel Opelu nudi samo pomoć u pronalaženju investitora

Nemačka kancelarka Angela Merkel poručila je radnicima i poslovodstvu Opela da će im pomoći da pronađu novog investitora, ali nije ponudila konkretnu finansijsku pomoć.Govoreći pred 3.000 radnika "Opela", fabrike koja posluje u sastavu američkog "Dženeral motorsa" (General motors), Merkelova je odbacila direktne pozive vođa sindikata i pojedinih predstavnika koalicione Socijaldemokratske partije da država otkupi deo nemačke kompanije i na taj način pomogne prevazilaženje krize. "Opel" u Nemačkoj zapošljava oko 25.000 radnika, a procenjuje se da je za izlazak fabrike iz krize i......

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Merkel nudi Opelu pomoc samo u pronalazenju investitora

Izvor: Economy.rs, 01.Apr.2009

Nemacka kancelarka Angela Merkel porucila je danas radnicima i poslovodstvu fabrike automobila Opel da ce im pomoci da pronadju novog investitora, ali nije ponudila konkretnu finansijsku pomoc.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.