Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2021, 09:37

Zoran Terzić je najbolji trener Evrope!

Selektor odbojkašica Srbije ponovo dobio veliko priznanje

Već 20 godina Zoran Terzić pravi čuda na klupi ženske odbojkaške reprezentacije Srbije. Još jedna nagrada za sjajna dostignuća na njegovu adresu stigla je sinoć. Iskusni stručnjak je na Gala svečanosti CEV u Ljubljani proglašen za najboljeg trenera u Evropi za 2021. godinu. Isto priznanje je dobio i na kraju 2018. godine kada je Srbija postala šampion sveta.

Terzić je tokom 2021. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vodio tim na dva velika i izazovna takmičenja. Na Olimpijskim igrama su njegove izabranice osvojile bronzanu medalju, a mesec dana kasnije su na Evropskom prvenstvu u Beogradu uzele srebro. Naša selekcija je jedina u Evropi uspela da pronađe put do odličja na oba takmičenja. Srpski strateg je tako u bogatu kolekciju dodao još dve medalje i na taj način ponovo potvrdio klasu.

Na Gala svečanosti, Paola Egonu iz Italije i Ervin Ngpaet iz Francuske su proglašeni za najbolje igrače Evrope u 2021. Uz Zorana Terzića, nagrada za najboljeg trenera je otišla i u ruke Lorana Tilija, selektora odbojkaša Francuke. Joana Hajdrih i Anuk Verž – Depre iz Švajcarske su “kraljice plaže”, a Anders Mol i Kristijan Sorum, “kraljevi plaže 2021.”, Kore Mol je najbolji trener u beach – volley u 2021, Tanasis Belgiratis iz Grčke je dobitnik nagrade CEV za životno delo, a za najbolje takmičenje CEV u 2021. proglašena su oba prvenstva Evrope, odnosno svih 8 organizatora EP 2021: Srbija, Bugarska, Hrvatska, Rumunija, Poljska, Češka, Estonija i Finska.

Predsednik OSS Zoran Gajić i prvi potpredsednik Đula Mešter predstavljali su Odbojkaški savez Srbije na Gala svečanosti u Sloveniji.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zoran Terzić najbolji trener u Evropi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2021

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić proglašen je za najboljeg trenera u Evropi za 2021. godinu u izboru Evropske odbojkaške konfederacije (CEV)...Terzić je ovog leta sa Srbijom osvojio bronzu na Olimpijskim igrama i srebro na šampionatu Evrope...Njemu je ovo drugi put...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.