Završena biciklistička takmičenja, zlata za Kanadu, Britaniju i SAD

Izvor: B92, 08.Avg.2021, 07:23

Završena biciklistička takmičenja, zlata za Kanadu, Britaniju i SAD

Kanđanka Kelsi Mičel osvojila je danas zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, u biciklističkoj sprint trci na pisti.

Ona je u finalu pobedila Ukrajinku Olenu Starikovu.

Li Vai Se iz Hongkonga osvojila je bronzanu medalju pošto je bila bolja od Nemice Eme Hinc, koja je pre Igara važila za glavnog favorita za zlato.

Britanski biciklista Džejson Keni osvojio je zlato u disciplini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << keirin i tako stigao do sedmog najsjajnijeg odličja na Olimpijskim igrama.

Srebro je osvojio Azizulhasni Avang iz Malezije, dok se bronzom okitio Holanđanin Hari Lavreisen.

U poslednjem biciklističkom takmičenju na Igrama u Tokiju, u disciplini omnium, slavila je Amerikanka Dženifer Valente, ispred Japanke Jumi Kajahare i Holanđanke Kirsten Vild.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.