Vukićević: I cilj je bio veliki uspeh

Izvor: N1 televizija, 13.Feb.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukićević: I cilj je bio veliki uspeh

Srpski skijaš Marko Vukićević rekao je da je zadovoljan svojim plasmanom u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.

Vukićević je zauzeo 25. mesto, što je bolji rezultat od svih srpskih učesnika na Igrama u Sočiju pre četiri godine, a ujedno njegov najbolji plasman karijere.

Marko je u cilju imao pet sekundi zaostatka u odnosu na novog olimpijskog šampiona Marsela Hiršera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
"Bio je ovo dobar dan za mene. Zadovoljan sam rezultatom. Spust je bio dobar, slalom je mogao da bude i bolji, ali sam slalom malo trenirao ove godine, a staza je bila ledena i strma, tako da je i cilj danas bio veliki uspeh. Mnogo dobrih takmičara je ispalo što pokazuje da je staza bila prava olimpijska", rekao je Vukićević.

Program u alpskom skijanju je u nedelju trebalo da otvori spust, ali je ta trka odložena za četvrtak zbog jakog vetra.

"Za dva dana vozim spust za koji treba da napravim korekcije u srednjem delu staze. Videćemo kakvi će biti vremenski uslovi, ali se nadam da će biti bolji nego do sada. Podloga je već sada odlična, samo da ne bude vetra", naglasio je Vukićević.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.