Izvor: RTS, 01.Dec.2020, 13:05

Vlada Slavku Gaku dodelila priznanje za zlato iz Rima 2009.

Vlada Srbije dodelila je Slavku Gaku nacionalno sportsko priznanje u vidu doživotnog mesečnog novčanog primanja u visini od 2,5 prosečne neto zarade, objavljeno je u Službenom glasniku.
Gak je priznanje dobio za osvojenu zlatnu medalju u olimpijskom sportu vaterpolu na Svetskom prvenstvu održanom 2009. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Rimu.

Novčana sredstva za priznanje obezbeđuju se u budžetu Republike Srbije, navodi se u rešenju.
Zlatni vaterpolista sada je na funkciji gradskog sekretara za obrazovanje i dečju zaštitu Grada Beograda.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slavku Gaku nacionalna penzija za zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu 2009.

Izvor: Radio 021, 01.Dec.2020

Vlada Srbije dodelila je Slavku Gaku nacionalno sportsko priznanje u vidu doživotnog mesečnog novčanog primanja u visini od 2,5 prosečne neto zarade, objavljeno je u Službenom glasniku...Gak je priznanje dobio za osvojenu zlatnu medalju u olimpijskom sportu vaterpolu na Svetskom prvenstvu održanom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.