Vaterpolisti Srbije sa Holandijom za kraj prve faze EP

Izvor: RTS, 18.Jan.2020, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Srbije sa Holandijom za kraj prve faze EP

Vaterpolisti Srbije sastaju se sa selekcijom Holandije u poslednjem meču grupe B prve faze Evropskog šampionata u Budimpešti. Meč se igra od 20.30 časova uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.
Vaterpolisti Srbije, olimpijski i evropski šampioni, imaju ambiciju da na prvenstvu u Budimpešti dođu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i do petog evropskog zlata u nizu.

„Delfini" su u realizaciju tog plana uspešno ušli nadigravši u prva dva meča selekcije Rusije sa 13:9 i Rumunije sa 15:7.
Selekcija Holandije je trenutno trečeplasirana sa tri boda koja je osvojila savladavši selekciju Rumunije sa 9:0, a potom je poražena od Rusije sa 15:9.
Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić u izjavama pred meč konstatovao je da je uprkos pobedi bilo grešaka u igri i da je vreme da se one isprave.
Meč Srbije i holandije počinje u 20.30 časova uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.