Izvor: RTS, 15.Okt.2021, 10:10

Uhapšen suprug kenijske atletičarke izbodene na smrt

Policija u Keniji uhapšila supruga trofejne kenijske atletičarka Agnes Tirop, koja je pre dva dana pronađena mrtva u svojoj kući u gradu Itenu.
Kako je prenosi Bi-Bi-Si, Emanuel Rotič biće suočen sa optužbama kada se istraga završi.

Agnes Tirop, 25-godišnja atletičarka, pronađena je mrtva sa ubodnim ranama od noža, a prošlog meseca postavila je najbolje vreme na svetu u uličnoj trci na 10 kilometara.
Pre toga je učestvovala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na Olimpijskim igrama u Tokiju, gde je u trci na 5.000 metara osvojila četvrto mesto.
U bogatoj karijeri ona je osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u krosu 2015. godine i dve bronzane na svetskim prvenstvima u trkama na 10.000 metara.  
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Superliga nije propala: Takmičenje sa novim konceptom?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2021

Organizatori fudbalske Superlige, čiji je koncept propao pod pritiskom javnosti ovog proleća, još uvek nisu odustali od želje za pokretanjem tog takmičenja, prenosi nemačka novinska agencija DPA...Kako se navodi, organizatori zatvorene Superlige promenili su koncept i sada predlažu ligu otvorenu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.