Pregled trećeg dana Olimpijskih igara: Đoković rutinski sa Štrufom, košarkašice savladale Kanadu, basketaši Srbije u polufinalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2021, 00:46

Pregled trećeg dana Olimpijskih igara: Đoković rutinski sa Štrufom, košarkašice savladale Kanadu, basketaši Srbije u polufinalu

U ponedeljak, trećeg zvaničnog dana takmičenja na Olimpijskim igrama, brojni sportisti Srbije izlašli su na borilišta.

Treći dan Olimpijskih igara u Tokiju, kada su u pitanju srpski sportisti, obeležio je duel drugog kola teniskog turnira između Novaka Đokovića i Nemca Jana Lenarda Štrufa.

14.45 - Maljković: Nedopustiv broj izgubljenih lopti

Selektorka košarkašica Srbije Marina Maljković kaže da je njen tim imao nedopustiv broj izgubljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << lopti u meču protiv Kanade. "Nedopustiv broj izgubljenih lopti, posebno jer nam je to je bio dogovor. To je važna stavka za naš napad. Znali smo da Kanada igra veoma agresivno, da tera protivnika što dalje od koša. Taj posao smo loše odradili. To me sigurno ne raduje, naprotiv. Čini me tužnom, jer o tome pričama posle EP. To je nešto što hitno moramo da ispravimo, koliko god bila teška prva utakmica", rekla je Maljković srpskim novinarima u Tokiju.

13.18 - Bruks: Na kraju smo se izvukle, bile smo stegnute

Kapitenka Srbije Jelena Bruks izjavila je da je tim protiv Kanade pokazao da je jak i da u Tokio nije došao da prođemo kroz Olimpijske igre. Košarkašice Srbije na startu OI pobedile su danas Kanadu 72:68 posle velike borbe, iako su u većem delu meča imale prednost.

13.09 - Anja Crevar završila učešće na Olimpijskim igrama

Srpska plivačica Anja Crevar nije uspela da se plasira u polufinale na 200 metara mešovito. Anja je plivala u prvoj kvalifikacionoj grupi sa tri takmičerke, gde je završila druga.

12.35 - Đoković: Podižem nivo igre, fokus na narednom rivalu

Zadovoljan sam kako sam odigrao, bilo je bolje nego u prvom kolu, posebno sa osnovne linije, rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković posle pobede protiv Nemca Jana Lenarda Štrufa i plasmana u osminu finala Olimpijskih igara.

12.20 - Košarkašice savladale Kanadu nakon velike drame

Košarkašice Srbije savladale su Kanadu rezultatom 72:68 u okviru grupa A Olimpijskih Igara. Ovo je drugi susret dve selekcije nakon onog u Riju pre pet godina.

11.15 - Đoković u osmini finala Olimpijskih igara

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u osminu finala olimpijskog turnira u Tokiju, pošto je danas u drugom kolu savladao Nemca Jana Lenarda Štrufa 6:4, 6:3..

10.32 - Novaković: Spremna sam za Tokio

Kajakašica Srbije Milica Novaković izjavila je da je spremna za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju. Od troje srpskih predstavnika koji će braniti boje Srbije na Olimpijskim igrama, Novaković je već iskusila atmosferu na najvećem sportskom takmičenju.

09.19 - Bulut i Majstorović: Cilj je da pobedimo sve do kraja

Najvažnije je da smo u polufinalu, plan ostvarujemo, a želja nam je da pobedimo sve utakmice do kraja, poručili su srpski basketaši Dusan Domović Bulut i Dejan Majstorović.

09.01 - Nestvarni Luka Dončić sa 48 poena "razbio" Argentinu; Tektonski poremećaji kod Amerikanaca

Košarkaši Slovenije deklasirali su selekciju Argentine sa 118:110 u prvoj utakmici grupe C na Olimpijskim igrama, a tim je sjajnom igrom i efikasnošću predvodio Luka Dončić koji je meč završio sa čak 48 postignutih poena.

08.51 - Basketaši Srbije šestom uzastopnom pobedom do polufinala!

Basketaši Srbije ostvarili su šestu pobedu na Olimpijskim igrama i plasirali su se u polufinale.

08.08 - Đoković protiv Štrufa za plasman u osminu finala

Novak Đoković nastavlja pohod ka zlatu na Olimpijskim igrama u Tokiju, a njegov drugi rival biće nemački teniser Jan-Lenard Štruf.

07.08 - Zverev rutinski do osmine finala

Nemački teniser Aleksander Zverev se bez ikakvih problema plasirao u osminu finala Olimpijskih igara. Aleksander Zverev je sa 2-0 setovima, odnosno 6:2, 6:2 porazio Kolumbijca Danijela Galana.

06.30 - Pavljučenkova, Osaka, Mugurusa i Krejčikova u osmini finala OI

Ruska teniserka Anastasija Pavljučenkova plasirala se u osminu finala pošto je pobedila Anu Lenu Fridzman iz Nemačke posle dva seta, 6:1, 6:1.

06.15 - Zlato za SAD u muškoj štafeti

Plivačka reprezentacija SAD osvojila je danas zlatnu medalju u štafeti 4x100 metara slobodnim stilom na Olimpijskim igrama u Tokiju.

06.08 - Marica Perišić ispala posle drame i suspenzije u produžetku

Kakvu borbu smo gledali u duelu Marice Perišić i Timne Nelson Levi u drugom kolu džudo turnira u kategoriji do 57 kilograma.

05.23 - Basketaši pregazili Japan, Srbija na korak do polufinala

Kakva utakmica srpskog "drim tima" i ubedljiva pobeda nad Japanom, rezultatom 21:11.

05.18 - Stojanovićeva završila takmičenje na olimpijskom turniru

Najbolja srpska teniserka Nina Stojanović završila je takmičenje na olimpijskom turniru u Tokiju u drugom kolu.

04.56 - Srpska džudistkinja Marica Perišić pobedila na olimpijskom debiju

Srbija ove godine u Tokiju ima predstavnicu i u džudou u ženskoj kategoriji – u pitanju je Marica Perišić koja nastupa u kategoriji do 57 kilograma.

04.18 - Nina Stojanović protiv Marije Sakari za plasman u treće kolo

Najbolja srpska teniserka Nina Stojanović igra meč drugog kola olimpijskog turnira protiv Marije Sakari.

03.49 - Kraj za Stjepanovića u Tokiju

Nije uspeo srpski plivač da se domogne finala u disciplini 200 metara slobodnim stilom, pošto je završio kao poslednji, osmi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stojanovićeva završila takmičenje na olimpijskom turniru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2021

Najbolja srpska teniserka Nina Stojanović završila je takmičenje na olimpijskom turniru u Tokiju u drugom kolu...Stojanovićeva je poražena od Marije Sakari iz Grčke, rezultatom 6:1, 6:2...Sakari će u narednom kolu igrati protiv pobednice meča Ajla Tomljanović – Elina Monfis.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.