UŽIVO (Olimpijske igre 10. dan): Bronza za Sebića, kajakaši u polufinalu, odbojkašice i košarkašice saznale protivnike u četvrtfinalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2021, 00:06

UŽIVO (Olimpijske igre 10. dan): Bronza za Sebića, kajakaši u polufinalu, odbojkašice i košarkašice saznale protivnike u četvrtfinalu

Desetog dana na Olimpijskim igrama, Srbija je osvojila novu medalju. Milenko Sebić osvojio bronzu u streljaštvu, u disciplini puška trostav. Bojan Zdelar i Milica Novaković plasirali su se u polufinale u kajaku. Odbojkašice rutinski savladale Južnu Koreju, dok je rvač Mihail Kadžaja poražen u osmini finala. Vaterpolisti ubedljivi protiv Crne Gore – 13:6.

17.16 - Košarkašice Srbije izbegle najteže, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa Kinom za plasman u polufinale

Nakon mečeva poslednjeg kola u grupama B i C, poznati su svi učesnici četvrtfinala turnira u ženskoj košarci. Srbija će se za plasman u polufinale boriti protiv selekcije Kine.

17.12 - Spektakl u četvrtfinalu: Srbija na Italiju

Epilog žreba za odbojkaški turnir. Kako će da pršti u četvrtfinalu odbojkaškog turnira! Spektakularan meč je u najavi, reprezentacija Srbije će igrati protiv Italije.

13.12 - Odbojkašice: Zadovoljne laganom pobedom

Odbojkašice Srbije zadovoljne su lakom i brzom pobedom nad Južnom Korejom u poslednjem meču grupne faze.

12.28 - Dejan Majstorović o basketu na OI 

Među osvajačima medalja na OI za našu zemlju je i muška reprezentacija u basketu 3 na 3 koja se okitila bronzom. Basket je po prvi put bio deo olimpijskog programa. Za rubriku Povodom prepodevnog programa RNS govorio je član naše reprezentacije Dejan Majstorović.

11.45 - Sebić: Pet paklenih godina priprema urodile plodom

Pet paklenih godina priprema za Tokio su urodile plodom i stvarno sam prezadovoljan jer sam uspeo da "pobedim sebe" i osvojim medalju, izjavio je srpski strelac Milenko Sebić.

10.50 - Sebić osvojio bronzu - peta medalja za Srbiju!

Srpski reprezentativac u streljaštvu Milenko Sebić osvojio je danas bronzanu medalju u disciplini MK puška trostav na Olimpijskim igrama u Tokiju.

9.30 - Filipović: Pokazali smo energiju,hoćemo u borbu za medalje

Svaka utakmica na ovom turniru bila je bitna, svaka je otkrila i razotkrila neke stvari, a ova je pokazala da smo što se tiče pristupa i odbrane na pravom putu, rekao je kapiten vaterpolista Srbije Filip Filipović.

08.25 -  Vaterpolisti ubedljiivi protiv Crne Gore , četvrtfinale sa Italijom

Vaterpolisti Srbije odigrali su najbolji meč na Olimpijskim igrama i savladali Crnu Goru sa 13:6 u meču poslednjeg kola Grupe B. U borbi za polufinale Srbija će igrati protiv Italije, a Crna Gora protiv prvoplasirane ekipe iz Grupe A, a to je Grčka. Četvrtfinale je na programu u sredu.

07.04 - Zdelar: Zadovoljan sam, ispunio sam prvi cilj

Srpski kajakaš Bojan Zdelar rekao je da je zadovoljan prvom trkom na Olimpijskim igrama u Tokiju i plasmanom u polufinale.

06.55 - Definitivan kraj za Kadžaju u Tokiju

Mihail Kadžaja završio je učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju. Gruzin, koji nastupa pod našom zastavom, ostao je i bez represaža i trke za bronzu u konkurenciji do 97 kilograma grčko-rimskim stilom.

05.49 - Vaterpolisti protiv Crne Gore, Srbija na raskrsnici za četvrtfinale - Grčka ili Italija?

Završen je rasplet u A grupi Olimpijskog turnira u Tokiju. Olimpijski šampioni igraju sa Crnom Gorom od sedam sati i u slučaju poraza idu na Grčku, dok pobeda vodi na Italiju koja je završila kao druga.

05.14 - Milica Novaković ide u polufinale!

Ponovo fotofiniš, ali ovoga puta Milica završava na drugom mestu i ide u polufinale kajaka u disciplini na 200 metara.

05.01 - Rvanje: Kadžaja poražen u osmini finala

Henkok je sa 5:1 savladao Kadžaju u osmini finala.

04.44 - Stefanović i Sebić pucaju za plasman u finale

Milutin Stefanović i Milenko Sebić pucaju u MK puška trostavu u kvalifikacijama.

04.05 - Terzić: Izgleda da smo se "opasuljili", sve je bilo bolje

Izgleda da nam je trebalo da izgubimo jednu utakmicu, protiv Brazila, da se "opasuljimo" i dođemo sebi, rekao je selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić.

04.02 - Sjajni Zdelar u polufinalu

Reprezentativac Srbije u kajaku Bojan Zdelar izborio je mesto u polufinalu Olimpijskih igara u Tokiju.

03.26 - Odbojkašice Srbije razbile Koreju za drugo mesto grupe!

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ubedljivo je sa 3:0 u setovima savladala selekciju Južne Koreje.

03.12 - Milica Novaković posle fotofiniša bez direktnog plasmana u polufinale

Odlična je bila srpska kajakašica, koja je na kraju završila kao treća u svojoj grupi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.