Treba li da brinemo? Novakovo učešće na OI pod znakom pitanja?

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2019, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treba li da brinemo? Novakovo učešće na OI pod znakom pitanja?

Zbog prevelikih obaveza Novak pod znakom pitanja za Olimpijske igre.

Novak često ističe njegovu veliku želju da stigne do olimpijskog zlata, a najveća šansa da se tako nešto desi jeste na Olimpijskim igrama u Tokiju naredne godine.

Da li će Novak uopšte igrati na tom turniru?

Ovo pitanje se do sada nije ni postavljalo, a nakon turnira u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Tokiju koji je osvojio bez izgubljenog seta, Novak je istakao da je sezona naporna i da još uvek ne može potvrditi učešće.

"Naša sezona je duga i prepuna je turnira. Moraću da budem zdrav, a moj nastup na Olimpijskim igrama će zavisiti od rezultata na Vimbldonu, rasporeda i porodičnih obaveza", rekao je on.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.