Tijana ispunila obećanje dato za B92.net

Izvor: B92, 24.Jul.2021, 14:33

Tijana ispunila obećanje dato za B92.net

Tijana Bogdanović, reprezentativka Srbije u tekvondou, donela je Srbiji drugu medalju prvog dana na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Osvojila je bronzanu medalju i dodala je srebru iz Rija.

Htela je zlato, ali je bila i svesna "paklene" konkurencije, pre nego što je na kraju stigla do bronze. Naravno, ispunila je cilj jer svaka olimpijska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << medalja je podvig.

Očekivala je i obećanja da će jednu osvojiti, što je rekla u intervju za B92.net. pre odlaska u Tokio.

"Drago mi je da to čujem (Srbija od nje traži medalju prim. aut). Drago mi je da imam podršku, da očekuju od mene zlato jer mislim da imam potencijal i da vredim za neku od medalja. Nadam se da ću ispuniti očekivanja“, zaključila je Bogdanović u intervjuu za naš portal.

Iz njenih reči se moglo zaključiti da je bilo koja medalja ispunjava, čime je ispunila obećanje

Priredio: Miloš Simanović

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.