Svetski šampion se povukao sa Olimpijskih igara  prebačen u bolnicu

Izvor: B92, 03.Avg.2021, 18:55

Svetski šampion se povukao sa Olimpijskih igara " prebačen u bolnicu

Ruski atletičar Sergej Šubenkov, povukao se pred nastup na Letnjim olimpijskim igrama u Tokiju, zbog ozbiljne povrede noge.

Svetski šampion u trci na 110 metara sa preponama, povredio se tokom zagrevanja i prebačen je u bolnicu, piše Tas s.

Šubenkov trener, Sergej Klevcov, rekao je da je povreda skočnog zgloba najverovatnije uzrok.



"Mi smo veoma razočarani, ali ne možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reći da nije bilo znakova upozorenja o ovoj povredi. Ova vrsta povrede je trajna i moramo sačekati lekarski pregled"
, rekao je Klevcov.

Jurij Borzakovski, glavni trener ruskog atletskog tima, rekao je da se Šubenkov žalio na bolove u Ahilovoj tetivi 10 dana pre odlaska za Tokio.

"Bio je pod strogim nadzorom naših lekara i prošao je kompletan pregled. Međutim, povreda se pogoršala u Tokiju. Njegova Ahilova tetiva je povreda iz prošlosti", rekao je Borzakovski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ruski atletičar Sergej Šubenkov se povukao sa OI

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2021

Ruski atletičar Sergej Šubenkov, povukao se danas pred nastup na Ljetnim olimpijskim igrama u Tokiju, zbog ozbiljne povrede noge.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.