Izvor: Beta, 24.Jul.2021, 09:30

Strelac Mikec osvojio srebro na Olimpijskim igrama

Reprezentativac Srbije u streljaštvu Damir Mikec osvojio je danas srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju u disciplini vazdušni pištolj 10 metara.Mikec je rezultatom 237,9 krugova osvojio prvu olimpijsku medalju u karijeri i prvu medalju za Srbiju u Tokiju.Zlatnu medalju osvojio je Iranac Džavad Forugi sa 244,8 krugova, što je novi olimpijski rekord.Bronzanu medalju osvojio je Vei Pang iz Kine sa 217,6 krugova.Mikec: Još nisam svestan uspehaReprezentativac Srbije u streljaštvu Damir Mikec rekao je da još nije svestan uspeha, nakon što je danas osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.On je zahvalio porodici, a posebno bratu i treneru Goranu Mikecu i psihologu i dodao da je današnjim uspehom dao veliki podstrek srpskom timu u Tokiju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva medalja za Srbiju u Tokiju, Mikec osvojio srebro

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2021

TOKIO - Srpski reprezentativac ju streljaštvu Damir Mikec osvojio je danas srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju u disciplini vazdušni pištolj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Damir Mikec 2. dana Olimpijskih igara doneo Srbiji prvu medalju, ustrelio srebro!

Izvor: Luftika.rs, 24.Jul.2021

Damir Mikec osvojio je prvu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju. Sjajni strelac je u gađanju vazdušnim pištoljem stigao do srebra.. U izuzetno uzbudljivom finalu, Mikec je blistao i uspeo da se domogne druge pozicije. Ubedljvo je slavio Iranac Faragi sa 244,8 krugova, Mikec je imao 237,9...

Nastavak na Luftika.rs...

Olimpijske igre u Tokiju: Prve medalje za Srbiju

Izvor: VOA, 24.Jul.2021

Reprezentativac Srbije u streljaštvu Damir Mikec osvojio je srebro prvog dana održavaja takmičenja na Olimpijskim igrama u Tokiju u disciplini vazdušni pištolj i tako doneo prvu medalju srpskom olimpijskom timu. Mikec je u finale ušao kao osmoplasirani, ali se na postolje popeo sa pogođenih...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.