Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2021, 04:11

Stjepanović daleko od finala u trci na 200 metara slobodno

Najbolji srpski plivač poslednji u prvoj polufinalnoj trci. Imao je skoro za sekundu i po slabije vreme nego juče u kvalifikacijama - 1:47,62

Nadali smo se potajno da bi Velimir Stjepanović mogao da stigne do finala u trci na 200 metara slobodno na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali daleko je naš najbolji plivač bio od cilja. U veoma jakoj konkurenciji ušao je u polufinale sa 14. vremenom od 16 plivača.

OVDE pratite treći dan na Olimpijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrama u Tokiju.

U prvoj polufinalnoj trci nije imao svoj dan. Bio je poslednji s vremenom 1:47,62, što je za skoro sekundu i po bilo slabije nego što je imao u jučerašnjim kvalifikacijama. Stjepanović je dobro krenuo, ali je u drugom delu trke mnogo zaostao i nije bilo nade da može nešto više da uradi. Na kraju je zauzeo poslednje, 16. mesto, računajući rezultate obe grupe.

U finalu ćemo gledati Srbina, ali sa rumunskim pasošem. U pitanje je čudo od deteta, mladi 16-godišnji David Popović. Plasman u finale su ostvarili i Dankan Skot iz Velike Britanije, Kirjan Smit iz SAD-a, Tom Din iz Velike Britanije, Danas Rapsis iz Litvanije, Martin Maljutin iz Rusije, Hvang Sunvo iz Južne Koreje i Fernando Šefer iz Brazila.

Velimir Stjepanović je završio polufinalnu trku u disciplini 200m slobodnim stilom na 8. mestu sa vremenom 1:47.62 ⏱#Olympics • #Srb • #Swimming pic.twitter.com/t4D8KqHrE9

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.