Spektakl u Brazilu  Sehudo protiv Alda za šampionski pojas!

Izvor: B92, 25.Feb.2020, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl u Brazilu " Sehudo protiv Alda za šampionski pojas!

UFC nam u maju priređuje pravi spektakl u muva kategoriji, a boriće se Henri Sehudo i Žoze Aldo.

Henri Sehudo ili popularni "Tripl Si", nadimak je dobio kao dvostruki UFC šampion i olimpijski šampion u rvanju.

Što se tiče Žoze Alda, majstora brazilske džiju džitse ne treba previše predstavljati pošto se radi o verovatno i najboljem borcu muva kategorije svih vremena.

Događaj UFC 250 održaće se u Sao Paolu u Brazilu 9. maja, a upravo će ovo biti glavna borba večeri, preneo je poznati MMA novinar Bret Okamoto.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Miočić ima puno problema, možda je završio karijeru"

Izvor: B92, 26.Feb.2020, 00:20

Ugledni američki novinar Džo Rogan rekao je u svom podkastu da postoji šansa da je MMA borac Stipe Miočić završio karijeru...U javnosti postoji određena doza zabrinutosti kada se radi o zdravlju Stipe Miočića, pošto ga muči povreda oka...Svetski šampion UFC teške kategorije imao je i operaciju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.