SRPSKE HEROINE U BEOGRADU Nismo bile na nivou igara sa SP, važno je da smo prošle

Izvor: 011vodič.com, 05.Avg.2019, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKE HEROINE U BEOGRADU Nismo bile na nivou igara sa SP, važno je da smo prošle

Odbojkašice Srbije u nedelju uveče još jednom su donele neopisivu radost naciji. Izabranice Zorana Terzića izborile su plasman na Olimpijske igre u Tokiju, savladavši domaćina Poljsku u Vroclavu, 3:1. Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,30 na pobedu Lajovića protiv Basilašvilija na ATP Montreal. Srpske heroine doputovale su u ponedeljak u Beograd. One su već “zaboravile” kvalifikacioni turnir za OI, na kome je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ostvaren ovogodišnji cilj, plasman u Tokijo, posle pobeda nad Tajlandom, Portorikom i na kraju domaćinom Poljskom. Sada se okreću pripremi za Evropsko prvenstvo. – Bilo je teško i naporno, naročito poslednja utakmica u kojoj smo igrali protiv Poljske i publike, koja je bila divna, odavno nismo igrale u takvoj atmosferi. Drago mi je što smo uspele uz sve te poteškoće, što je bio cilj. Sledi Evropsko prvenstvo i treba što bolje da se pripremimo – rekla je Brankica Mihajlović po povratku u Beograd. Puna utisaka je i Stefana Veljković. – Utakmica je bila baš onakva, kako smo očekivali. Poljakinje nisu imale šta da izgube, igrale su sjajan meč. Nismo bile na nivou na kom možemo da budemo i bilo je teško. Najbitnije je da smo se plasirale – poručila je Veljkovićeva. Selektor Zoran Terzić je ponovio da ekipa ima još mnogo prostora za napredak. – Koliko god utakmica bila napeta, puna problema, imali smo osećaj da ne možemo da je izgubimo. Dobili smo je, ali to nije ona igra koja nas je krasila na Svetskom prvenstvu. Nemamo utakmice “u nogama”. Nadam se da ćemo na Evropskom prvenstvu biti mnogo bolji – rekao je Terzić. Srpske odbojkašice će imati nekoliko dana slobodno, potom će se spremati u Beogradu i Beleku, a od 23. avgusta će igrati u Ankari kontinentalni šampionat. More
The post SRPSKE HEROINE U BEOGRADU Nismo bile na nivou igara sa SP, važno je da smo prošle appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.