Puna podrška sportistima pred Olimpijske i Paraolimpijske igre

Izvor: B92, 13.Maj.2021, 19:40

Puna podrška sportistima pred Olimpijske i Paraolimpijske igre

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić rekao je da je glavni cilj ministarstva da obezbedi našim reprezentativcima najbolje moguće uslove.

"Nama je glavni cilj i potpuni interes da obezbedimo sve moguće uslove za naše reprezentativce i da u svakom segmentu imaju najbolje moguće uslove", rekao je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić u videu na Instagram stranici resornog ministarstva. Ostao je još 71 dan do početka Olimpisjkih igara i 103 dana do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << početka Paraolimpiskih igara, a kako poručuju iz Ministarstva omladine i sporta zajedno, timski, prati se svaki dan priprema naših sportsita, svaki detalj kako bi naši sportisti imali najbolje uslove za rad i kako bi bili spremni da još jednom obore sopstvene rekorde. "Nama je želja da sa svim predstavnicima saveza prođemo još jednom sve kako bismo se uverili da sve funkcioniše kako treba", poručio je Udovičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MINISTAR VANJA UDOVIČIĆ: Puna podrška sportistima pred Olimpijske i Paraolimpijske igre

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021

Održan sastanak povodom početka predstojećih takmičenja...Još 71 dan ostao je do početka Olimpijskih igara i 103 dana do starta Paraolimpijskih igara. Tim povodom ministar omladine i sporta Republike Srbije Vanja Udovičić održao je sednicu, na kojoj se razgovaralo o predstojećim takmičenjima...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.