Poznati svi učesnici kvalifikacija za Olimpijske igre

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati svi učesnici kvalifikacija za Olimpijske igre

FIBA je objavila listu od 24 reprezentacije za učešće u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine. Na tom spisku nalazi se i Srbija.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,60 na pobedu Sevilje protiv Karabaga u Ligi Evrope.
Sa Mundobasketa je 16 reprezentacija obezbedilo kvalifikacije za Igre, a na tu listu dodato je još osam selekcija, odnosno po dve sa svakog kontinenta sa najboljim plasmanom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na FIBA listi. To su Angola i Senegal, Meksiko i Urugvaj, Kina i Južna Koreja, odnosno Hrvatska i Slovenija.
Na spisku 24 reprezentacije koje će plasman u Tokio tražiti kroz kvalifikacije su: Angola, Brazil, Kanada, Kina, Hrvatska, Češka, Dominikanska Republika, Nemačka, Grčka, Italija, Južna Koreja, Litvanija, Meksiko, Novi Zeland, Poljska, Portoriko, Rusija, Senegal, Srbija, Slovenija, Tunis, Turska, Urugvaj, Venecuela. Ipak, na Olimpijske igre će samo četiri selekcije – pobednici kvalifikacionog turnira.
Posle Svetskog prvenstva učešće na OI sledeće godine obezbedilo je osam selekcija: Japan (kao domaćin), Argentina, Australija, Francuska, Iran, Nigerija, Španija i SAD.
Četiri kvalifikaciona turnira biće na programu u periodu od 23. do 28. juna sledeće godine. Srbija ima želju da organizuje kvalifikacioni turnir, baš kao i pred Igre u Riju.


The post Poznati svi učesnici kvalifikacija za Olimpijske igre appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SRBIJA BI DOMAĆINSTVO: Iz Beograda pravac Tokio!

Izvor: Kurir, 20.Sep.2019, 07:46

Poznati svi učesnici odlučujućeg turnira za plasman na Olimpijske igre sledeće godine

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.