Izvor: Scandal.rs, 20.Avg.2016, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuna promena: Ovako je Milica Todorović izgledala pre nego što je postala poznata! (foto)

Za popularnu pevačicu Milicu Todorović danas svi znaju, a njena pesma “Moje zlato” je pre nekoliko dana puštana i na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Ipak, i ona je nekada bila potpuno anonimna i pokušavala da nađe svoje mesto među pevačima. Milica je objavila fotografiju na kojoj vidimo kako je izgledala tokom jedne probe 2005. godine. Ona je tada imala 14 godina i gotovo ni malo ne liči na devojku >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << koju sada svi gledamo na malim ekranima.

“Jaooo, što se obradovah sad! Nađoh sliku, 25. 02. 2005. Tonska proba sa mojim prvim bendom, ja 14 godina! Sada se ovaj bend zove “POSITIVO” band i ovi momci prave ludilo! Dušan i dragi Marijan (na slici desno) koji je inače bio i moj profesor teorije muzike. Hvala momci za svaki trenutak”, napisala je ona u komentaru.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.