Postigla dva het-trika  izgubila oba meča i ostala bez nagrade

Izvor: B92, 24.Jul.2021, 16:44

Postigla dva het-trika " izgubila oba meča i ostala bez nagrade

Barbra Banda je bez sumnje najbaksuznija fudbalerka na Olimpijskim igrama.

Kapiten Zambije postigla je dva het-trika u prva dva kola fudbalskog turnira, ali niti su njeni golovi doneli pobedu njenom timu niti je za nagradu dobila suvenir loptu, što je običaj kada neko postigne het-trik .

Zambija je u 1. kolu teško poražena od Holandije 10: 3, a sva tri pogotka za Zambiju postigao je Banda. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Međutim, nije dobila loptu jer je Holanđanka Vivianne Miedema prva postigla het-trik na toj utakmici.

Zambija je danas u 2. kolu igrala protiv Kine i u ludoj igri odigrala 4: 4. Kinezi su vodili sa 3-1 pre nego što je Zambija het-trikom preokrenula bandu na 3-4, da bi sedam minuta pre kraja obezbedio poen Kinezu Vang Shuangu.

To joj je bio četvrti gol na utakmici, a prva tri postigla je u prvom poluvremenu, pre nego što je Gang postigla svoj het-trik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.