Poslednja prilika za medalju – Šifrin nastupa u spustu

Izvor: B92, 14.Feb.2022, 12:37

Poslednja prilika za medalju – Šifrin nastupa u spustu

Američka skijašica Mikaela Šifrin potvrdila je da će se u utorak trkati u spustu na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

Šifrin je u Pekingu nastupila u veleslalomu i slalomu, ali nije završila te trke, a na poslednjem treningu spusta imala 12. vreme.

Ona je specijalista za tehničke discipline, a prvi put će u karijeri voziti spust na Igrama.

Međutim, tokom karijere je povremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozila spust, a ima i dve pobede u Svetskom kupu.

"Pitajte svakog sportistu koji je već osvajao medalje – naš um uvek razmišlja o tome, uvek postoji glas koji kaže – postoji i mala šansa. Ali, nisam opterećena osvajanjem medalje, samo želim da pokažem najbolje od sebe", rekla je Šifrin.

Šifrin je rekorderka sa 47 pobeda u slalomu u SK, a ima i 14 trijumfa u veleslalomu te četiri u superveleslalomu.



"Mislim da ću uživati u trci, iako zabava nije baš cilj na Olimpijskim igrama. Jedan od mojih ciljeva ovde bio je da učestvujem u svim trkama. Bar je taj san i dalje živ",
dodala je Amerikanka.

Trka je na programu sutra od 4:00 po srednjeevropskom vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šifrin potvrdila da će učestvovati u spustu

Izvor: B92, 14.Feb.2022

Američka skijašica Mikaela Šifrin potvrdila je da će se u utorak trkati u spustu na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu...Šifrin je u Pekingu nastupila u veleslalomu i slalomu, ali nije završila te trke, a na poslednjem treningu spusta imala je 12. vreme..."Pitajte svakog sportistu koji je već...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.