Palma sva jagodinska sela proglasio olimpijskim selima

Izvor: Njuz.net, 09.Feb.2014, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma sva jagodinska sela proglasio olimpijskim selima

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeJagodina će na ovaj način steći prednos u odnosu na druge kandidate

JAGODINA, 9. februar 2014, (Njuz) – U sklopu kandidatrure Jagodine za naredne Olimpijske igre, lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma proglasio je sve jagodinska sela za olimpijska sela.
On je objasnio da će ovaj potez u startu doneti Jagodini prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << u odnosu na konkurenciju koja nema nijedno olimpijsko selo.
- Svaki olimpijski grad mora da ima olimpijsko selo, a Jagodina ih već ima pedeset tri. To nema nijedan grad na svetu. Sva ova sela imaju višenamenske objekte koji ispunjavaju uslove neophodne za smeštaj i trening vrhunskih sportista, kao i za proslave njihovih uspeha – rekao je Palma.
Marković je dodao i da Jagodina već ima maskotu igara.
-Žirafa Jovanča je idealna maskota jednog velikog takmičenja. Olimpijske igre su organizovali mnogi gradovi koji nemaju infrastrukturu i turistički potencijal poput Jagodine i ne vidim nijedan razlog da mi ne dobijemo organizaciju. Kada je mogla neka Atlanta, zašto ne bi mogla i Jagodina? – zaključio je on.
Palma je napomenuo i da će svim neudatim i neoženjenim osvajačima medalja na Olimpijskim igrama kao nagradu obezbediti bračnog druga iz Jagodine, a takođe će i najuspešnije sportiste odvesti na letovanje u Paraliju u Grčkoj, gde Jagodina ima pet hektara zemlje.
Soko Sokolović
Inspiracija: Palma: Jagodina kandidat za Olimpijadu

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.