Olimpijski šampion u dizanju tegova pronađen mrtav

Izvor: Sportal.rs, 22.Mar.2015, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijski šampion u dizanju tegova pronađen mrtav

Bugarski dizač tegova Milen Dobrev pronađen je mrtav u svom domu, prenose inostrani mediji. Dobrev je imao 35 godina, a prema prvim informacijama nema znakova nasilne smrti.

- Telo Dobreva je pronađeno u njegovoj kući. Nema znakova nasilne smrti, ali se tačan uzrok još ne zna - objašnjeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Povodom smrti šampiona (kategorija do 94 kg) na Olimpijskim igrama 2004. godine oglasio se i bivši trener nacionalnog tima Bugarske Plamen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Asparuhov.

- Ne mogu da prestanem da plačem. Bio je najbolja osoba koju sam ikada upoznao - kazao je Asparuhov.

Dobrev je bio i dvostruki evropski prvak 2003. i 2004. godine, dok je 2002. bio srebrni na šampionatu Starog kontinenta u Antaliji. Karijeru je završio 2008. godine. Bio je jedan od najboljih bugarskih dizača tegova svih vremena.

Od 1972. godine Bugari su osvojili 11 olimpijskih zlatnih medalja, čineći taj sport jednim od najuspešnijih u svojoj zemlji.

(Foto: Freeimages)
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.