Olimpijski festival mladih u Sarajevu okuplja volontere iz 50 zemalja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijski festival mladih u Sarajevu okuplja volontere iz 50 zemalja

Zahvaljujući ugovoru o saradnji koji su potpisali predstavnici univerziteta u Sarajevu i Novom Sadu, na 14. evropskom Olimpijskom festivalu mladih, koji će se održati od 9. do 16. februara sledeće godine u Sarajevu, učestvovaće i volonteri sa našeg univerziteta.

Učešće naših volontera na manifestaciji kakva je evropski Olimpijski festival mladih u Sarajevu, koji će okupiti 1500 sportista iz 50 zemalja, veliko je priznanje za naš univerzitet, ocenio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pokrajinski sekretar za nauku i tehnološki razvoj Zoran Milošević.

Cilj ovakvih manifestacija jeste da učvrste veze i izbrišu granice među ljudima, istakli su i gosti i organizatori.

Organizatori festivala zahvalni su našem olimpijskom komitetu koji je zalaganjem doprineo da baš oni budu domaćini evropskim delegacijama od 9. do 16. februara u Sarajevu i Istočnom Sarajevu.


Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Saradnja Istočnog Sarajeva i Novog Sada u oblasti privrede

Izvor: Capital.ba, 08.Dec.2018, 16:29

ISTOČNO SARAJEVO – Gradonačelnici Istočnog Sarajeva Nenad Vuković i Novog Sada Miloš Vučević dogovorili su da u narednom periodu potpišu sporazume o saradnji gradova u oblasti privrede, kulture, obrazovanja i sporta. Vuković je istakao da će Istočno Sarajevo pokušati da primijeni sva pozitivna...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.