Olimpijske igre između Vimbldona i US Opena?

Izvor: B92, 30.Mar.2020, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijske igre između Vimbldona i US Opena?

Japanski mediji prenose da bi Olimpijske igre 2021. godine mogle da budu organizovane između dva velika teniska turnira.

Olimpijske igre su trebale da se održe od 24. jula do 9. avgusta 2020. godine, ali su odložene zbog koronavirusa.

Novak Đoković i mnogi drugi teniseri pozdravili su tu odluku rekavši kako je zdravlje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ipak na prvom mestu, a sada nam iz Japana stižu vesti da bi "Igre" mogle da se organizuju između dva velika turnira.

Naravno, radi se o Vimbldonu i US Openu.

"Olimpijske igre su svetlo na kraju tunela za čovečanstvo u ovim teškim trenucima i Olimpijski plamen bi mogao njima mnogo da znači. Želimo što pre da nađemo adekvatan datum i to ćemo gledati da učinimo za 4 nedelje", rekao je Džon Koates član međunarodnog teniskog komiteta, a preneo japanski Jomiuri.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.