VATERPOLISTKINJE MAĐARSKE OSVOJILE OLIMPIJSKU BRONZU: Ruskinje nisu uspele da odbrane treće mesto na OI u Tokiju

Izvor: Kurir, 07.Avg.2021, 08:42

VATERPOLISTKINJE MAĐARSKE OSVOJILE OLIMPIJSKU BRONZU: Ruskinje nisu uspele da odbrane treće mesto na OI u Tokiju

Ženska vaterpolo reprezentacija Mađarske osvojila je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto je u utakmici za treće mesto pobedila Rusiju sa 11:9 (2:2, 5:3, 0:3, 4:1).
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mađarice konačno do olimpijske medalje

Izvor: B92, 07.Avg.2021

Ženska vaterpolo reprezentacija Madjarske osvojila je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju...U borbi za treće mesto Mađarice su pobedile Rusiju 11:9 (2:2, 5:3, 0:3, 4:1)...Mađarrsku su predvodile Vanda Valji sa tri gola i Rita Keštelji sa dva...U ruskom timu najefikasnije sa po dva pogotka...

Nastavak na B92...

Vaterpolisti i odbojkašice sutra završavaju takmičenje na OI

Izvor: Danas, 07.Avg.2021

Poslednjeg dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Tokiju vaterpolisti Srbije pokušaće da odbrane šampionsku titulu osvojenu na Igrama u Riju, dok će se odbojkašice boriti za bronzanu medalju.

Nastavak na Danas...

Rukometašice Norveške osvojile bronzu

Izvor: B92, 08.Avg.2021, 06:00

Ženska rukometna reprezentacija Norveške osvojila je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju...U meču za bronzu, Norveška je deklasirala Švedsku 36:19...U finalu se od 08:00 sastaju Ruskinje i Francuskinje...Norveška je bila dominantna u prvom poluvremenu...Vodile su 19:7 posle prvih 30...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.