OVO SE NIKAD NIJE DESILO: Šta će biti sa olimpijskim plamenom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SE NIKAD NIJE DESILO: Šta će biti sa olimpijskim plamenom?

Igre u Tokiju odložene za 2021. godinu.

Olimpijski plamen koji je stigao iz Grčke u Japan biće do kraja aprila izložen u prefekturi Fukušima, a još nije poznato gde će potom otići, s obzirom da su Letnje olimpijske igre odložene na godinu dana zbog epidemije korona virusa.

Zvaničnici prefekture i Olimpijade u Japanu održali su zvančnu ceremoniju primopredaje u Nacionalanom trenažnom centru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Fukušimi. Građani će imati ograničeni pristup da vide Olimpijski plamen koji je u Japan stigao iz Grčke 20. marta.

Ranije je bilo predviđeno da štafeta plamena krene prošle nedelje iz Fukušime, ali će on sad ostati do kraja aprila u toj prefekturi koja je najviše bila pogođena zemljotresom 2011. godini.

Pogledajte rezultate

Olimpijske igre u Tokiju odložene su za sledeću godinu s početkom od 23. jula.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.