“ORLOVI” U BERLINU Nemačka domaćin evropskih kvalifikacija za Olimpijske igre

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“ORLOVI” U BERLINU Nemačka domaćin evropskih kvalifikacija za Olimpijske igre

Evropska odbojkaška konfederacija (CEV) saopštila je da će se turnir evropskih kvalifikacija za Olimpijske igre 2020. u konkurenciji odbojkaša održati u Berlinu od 5. do 10. januara.
U petak od 20:45 igraju Mec – PSŽ, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.40.
Na turniru će, pored Nemačke, igrati još sedam selekcija koje nisu izborile plasman na OI, a na osnovu rang liste CEV posle >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Evropskog prvenstva 2019. Sistem takmičenja će biti isti kao u Berlinu 2016.
Selekcije će biti svrstane u dve grupe sa po četiri ekipe, a po dve će se plasirati u polufinale. Jedina razlika je što će se igrati samo finale, bez meča za treće mesto, jer će plasman izboriti samo jedna selekcija.
Plasman na OI 2020. do sada su izborili Italija, Brazil, SAD, Poljska, Rusija i Argentina, pobednici grupa Interkontinentalnih kvalifikacija, kao i Japan domaćin turnira.
U Berlinu će da se takmiče i odbojkaši Srbije koji nisu uspeli da se kvalifikuju kroz Interkontinentalne kvalfiikacije.

The post “ORLOVI” U BERLINU Nemačka domaćin evropskih kvalifikacija za Olimpijske igre appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.