Izvor: Luftika.rs, 28.Sep.2021, 10:58

Novosađanka Ljiljana je nova zvezda “Potere”, odbranila 700.000 dinara nakon olimpijske pauze od kvizova

Novosađanka Ljiljana Radulović Dimitrov (67) postigla je pravo malo čudo u kvizu “Potera” kao prva žena i drugi takmičar posle Siniše Vulića kome je pošlo za rukom da odbrani čak 700.000 dinara.
Kako je objasnila ova profesorka u penziji, za “Poteru” su je prijavila deca, uproks tome što nije planirala da se prijavljuje bilo gde posle “Slagalice” u kojoj je učestvovala.
– Bila sam učesnik “Slagalice” pre četiri godine, gde su me svi otpisali kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sam se pojavila. Na kraju sam stigla do 4. mesta i rekla sam sebi da neću više učestvovati. Međutim, deca su me ponovo prijavila jer sam ja mirovala četiri godine kao olimpijac – kazala je Ljiljana za Kurir.
Profesorka u penziji godinama je predavala ustav i pravo u Gimnaziji “Jovan Jovanović Zmaj” u Novom Sadu, koju je i sama pohađala. Sada dane provodi uzgajajuci cveće i željno isčekuje odmor sa svojim unucima.
Dušan drži rekord u “Slagalici”, rasturio u “Poteri”, a sad odlazi iz Srbije

Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosadska profesorka napravila čudo u "Poteri": Odbranila 700.000, šarmom osvojila simpatije

Izvor: Radio 021, 28.Sep.2021

Novosađanka Ljiljana Radulović Dimitrov, profesorka Zmaj Jovine gimnazije u penziji, napravila je veliki uspeh u popularnom kvizu "Potera".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.