Novi slučaj dopinga: Pozitivna Ruskinja iz boba

Izvor: B92, 23.Feb.2018, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi slučaj dopinga: Pozitivna Ruskinja iz boba

Na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu novi slučaj dopinga i ponovo je u centru skandala Rusija.

Nadežda Sergejeva, koja se takmičila u bobu dvosedu, bila je pozitivna na testu, saopštio je Aleksandar Subkov, predsednik ruske Bob feeracije.

Sergejeva je zajedno sa Anastasijom Kočeržovom zauzela 12. mesto.

Pre nje na anti-doping testu pao je i Aleksandar Krušelnicki, ruski takmičar u karlingu. On je bio poozitivan na supstancu meldonijum.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUSKINJA KORISTILA NEDOZVOLJENE SUPSTANCE: Drugi slučaj dopinga ruskih sportista u Pjongčangu

Izvor: Kurir, 23.Feb.2018

Predsednik Bob saveza Rusije rekao je da je reprezentativka te zemlje Nadežda Sergejeva pala na doping testu na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.

Nastavak na Kurir...

Ruskinja priznala doping, privremeno suspendovana

Izvor: B92, 24.Feb.2018, 11:14

Ruska takmičarka u bobu Nadežda Sergejeva priznala je da je prekršila doping pravila na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu i diskvalifikovana je sa Igara...Sud za sportsku arbitražu saopštio je da je Ruskinja prihvatila privremenu suspenziju...Ruska delegacija juče je saopštila da je uzorak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.