Nevena Ignjatović 43. na prvom treningu spusta

Izvor: B92, 12.Feb.2022, 09:34

Nevena Ignjatović 43. na prvom treningu spusta

Srpska skijašica Nevena Ignjatović ostvarila je 43. vreme na treningu spusta na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

Ona je na prvom treningu imala vreme od 1:43,25 minuta, što je skoro deset sekundi sporije od Priske Nufer iz Švajcarske. Zauzela je 43. mesto od ukupno 46 takmičarki koje su završile trening.

Pred trku u utorak na programu su još dva treninga.

Aktuelna olimpijska šampionka u spustu, Italijanka Sofija Gođa je trening završila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao 12. sa 1,55 sekundi zaostatka za najboljom.

Ona je izjavila da je zadovoljna što je završila svoj prvi trening u Pekingu, manje od tri nedelje nakon što je povredila koleno prilikom pada na trci u Kortini d'Ampeco, 23. januara.

Amerikanka Mikaela Šifrin je bila deveta na treningu s vremenom 1:34,80 minuta, odnoso bila je za 1,33 sekunde sporija od Nufer.

Drugo vreme imala je Nemica Kira Vajdle, treće Austrijanka Kristina Šajer, a iza njih slede skijašice iz Švajcarske Korin Zuter, Mišel Gizin i Lara Gut-Behrami.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZOI: Skijašica Nevena Ignjatović 43. na prvom treningu spusta

Izvor: Radio 021, 12.Feb.2022

Skijašica Srbije Nevena Ignjatović ostvarila je danas 43. vreme na treningu spusta na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.