Nedović: Kada su kvalifikacije za Olimpijske igre?

Izvor: B92, 11.Sep.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović: Kada su kvalifikacije za Olimpijske igre?

Nemanja Nedović upitao je na Tviteru kada se igraju kvalifikacije za Olimpijske igre, nakon što je Srbija izgubila šansu da se plasira na njih putem SP.

Pobedom Francuske nad Sjedinjenim Američkim Državama, naši košarkaši više nemaju šansu da odu na Igre preko Mundobasketa.

Najbolje dve evropske selekcije iz Kine obezbediće direktan plasman na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Olimpijske igre, a kako se Francuska i Španija nalaze u polufinalu, to znači da će karte pripasti njima.

Iako su ga gotovo svi videli kao putnika za Kinu, Nedović se nije našao na spisku za Svetsko prvenstvo, što mu je teško palo. Od toga je prošlo dosta vremena i Nedović je na zvaničnom Tviter profilu pitao kada se igraju kvalifikacije, pošto, kako kaže, mora da se ženi.

"Kada su kvalifikacije?", upitao je Nedović.

Pojedini su ga napali kako je perfidno to što radi, a on je odgovorio: "Šta je perfidno legendo? Moram da se ženim".

Takođe, ljudi su komentarisali kako to ne bi trebalo da ga zanima jer se neće naći na spisku, na šta je on napisao da "pita za drugara".

Bilo je i onih koji su ga savetovali da se prepodne oženi, potom poslepodne da Česima 25 poena, a onda uveče stiže na slikanje u restoran. Na to je Nedović odgovorio: "Ta energija mi treba bre!".

Nedović ovog leta nije igrao za Srbiju, a mnogi se nadaju da će ga uskoro ponovo videti u nacionalnom dresu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.