Mrzim ovaj sport – neću više nikada na led

Izvor: B92, 18.Feb.2022, 12:42

"Mrzim ovaj sport – neću više nikada na led"

Takmičenje ruskih klizačica na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu bilo je i te kako stresno.

U centru pažnje bila je Kamila Valijeva, prvo zbog svoje tačke u ekipnom takmičenju, a onda i zbog doping skandala.

Nakon takmičenja u individualnoj konkurenciji, vidno potresena zbog svega što se dešavalo bila je i osvajačica srebra, Aleksandra Trusova.

Njoj pet četvorostrukih skokova nije bilo dovoljno da pobedi zemljakinju Anu Ščerbakovu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

“Mrzim ovaj sport. Neću nikada više na led”, vikala je Trusova pored klizališta.

Ona je smatrala da su sudijske odluke bile na njenu štetu, a kasnije je probala i da objasni svoje komentare.

"Šta mi je prolazilo kroz glavu kada sam to rekla? Nisam pobedila na velikom takmičenju već tri godine. Mislila sam da ću to moći da uradim ovde ako uradim svaki mogući skok, ali se to nije dogodilo. Drago mi je da sam uspela u tome. Nisam srećna zbog rezultata... Želela sam da plačem, bila sam ovde sama dve nedelje, bez majke, bez svojih pasa, zbog toga plačem", rekla je Trusova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.